Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3
av 5

Johan Falk - Vapenbröder


Johan Falk är ute på ett rutinuppdrag med Göteborgspolisens specialenhet GSI. Tanken är att man med hjälp av en norsk undercoverpolis och en civil infiltratör i ett av Göteborgs tyngsta kriminella gäng, skall köpa loss sex stycken automatkarbiner och på så sätt få bort dem från gatan. Men plötsligt förändras allt när en ny okänd spelare blandar sig i leken och omedelbart vill ha loss inte bara dessa vapen utan ännu fler, inklusive pansarbrytande granater.


Originaltitel Johan Falk - Vapenbröder
Alternativ titel Johan Falk 2
Regissör Anders Nilsson
Manus Fredrik T Olsson
Genre Action, Kriminalare, Thriller, 2000-tal
Skådespelare Jakob Eklund, Joel Kinnaman, Jens Hultén, Mikael Tornving, Martin Wallström, Jacqueline Ramel, Thomas W Gabrielsson, Anastasios Soulis, Meliz Karlge, Ruth Vega Fernandez, André Sjöberg, Henrik Norlén, Lars G Svensson, Zeljko Santrac, Kyrre Hellum, Iso Porovic, Vera Veljovic-Jovanovic, Camilla Lundén, Christian Brandin, Erik Lundin, Hanna Ullerstam, Roy Hansson
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 3035
Filmnummer 76197

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Bumbi78
2023-02-03
Mer underhållande än vad jag vill erkänna. Och Kinnaman är riktigt bra som Wagner.
PeterTheW
2023-01-08
Riktigt underhållande.
dudson
2020-09-26
Skapligt light Falk där huvud-personernas privat liv tar än mera utrymme.. Verkligen inte den sämsta men heller inte bland dom starkare Falkarna i leken//
karlmats
2020-05-10
Även denna andra film i serien håller måttet och det är en fröjd att följa Kinnaman och Hultén ställa till med jävelskap i den undre världen. Jag gillar hur man får följa båda sidorna arbeta och även om det riskerar att bli lite utdraget och tjatigt när man gör så här många filmer, som antagligen kommer att hänga ihop hyfsat väl även om de har varsitt case, så är jag ombord på tåget fortfarande. En uppgradering jämfört med Beck-serien och 3an måste sättas även om första filmen var snäppet vassare, kanske tack vare nyhetens behag.
Rele
2018-06-20
Den här filmen når inte bättre betyg än en tvåa.
Rai
2018-02-04
Dessa filmer är så sämst!!! Men, men smaken är ju olika och tur är väl det!!!
supermancover
2017-07-16
Alltså med tanke på att den första var himla trög så var denna ett rejält lyft faktiskt. Mycket närmare en trea än vad jag trodde den skulle vara. Nästan så att jag vill ändra till en trea, men för tillfället är det en tvåa ändå.
arruba
2017-06-28
Fyller sitt syfte genom att underhålla.
wasteoftime
2016-10-12
Efter att ha sett två filmer i den här serien, relativt tätt inpå varandra, så måste jag erkänna, att den här är lite bättre än den första, och att jag kan förstå varför man vill följa det. Det är enkelt att se på. Jag tycker att det är lite kul att det utspelar sig i staden där jag bor. Men samtidigt är det rätt så dåligt. Framför allt är det rätt mycket uselt skådespel och trasig logik. Kommer nog att se klart de som finns tillgängliga på Netflix, inom en relativt snar framtid. Som sagt, lite bättre än den första filmen ändå, 1,5 på SH-skalan.

2015-12-12
Denne var jo riktig bra. Sillen og porran meget stabile.
Visa äldre kommentarer »