2.1
2.1
Joe och vulkanen
En man får veta att han endast har sex månader kvar att leva. Han får ett erbjudande från en miljonär om att få leva som en kung i 20 dagar om han sedan hoppar ner i en vulkan.
Originaltitel | Joe Versus the Volcano |
Regissör | John Patrick Shanley |
Manus | John Patrick Shanley |
Genre | Drama, Komedi, Romantik, 90-tal |
Skådespelare | Tom Hanks, Meg Ryan, Lloyd Bridges, Amanda Plummer, Carol Kane, Abe Vigoda, Dan Hedaya, Ossie Davis, Robert Stack |
Tyvärr tappar den lite i slutet och jag önskar att den hade hållit samma känsla och kvalité hela filmen, men den är fortfarande helt fantastisk!
Nu går skam på torra land! Hur kan två så firade skådisar (Hanks och Ryan) nedlåta sig till att medverka i en sån skitfilm! Jag behöver inte säga mer!
Början är rätt snygg.
Denna passar uppenbarligen inte alla, men jag har alltid tyckt den var en underbar film.
Helt klart konstig och deprimerande men i slutändan så blir det väldigt bra. Rekommenderas !
Verkligen en konstig film. På vissa sätt bra konstigt, på andra sätt inte. Den har nog inte åldrats så bra heller.
Satans så dålig
Joe Versus the Huge Stinking Pile Of Crap Movie
Första gången jag såg den tyckte jag den var minst sagt usel. Med det här i minne blev jag tio år senare sittandes framför den igen och uppskattade verkligen konstnärligheten i den. Underbar och riktigt konstig.
Sämsta film jag har sett med Tom Hanks...sorry!