2.1

Joe och vulkanen

En man får veta att han endast har sex månader kvar att leva. Han får ett erbjudande från en miljonär om att få leva som en kung i 20 dagar om han sedan hoppar ner i en vulkan.

Originaltitel Joe Versus the Volcano
Regissör John Patrick Shanley
Manus John Patrick Shanley
Genre Drama, Komedi, Romantik, 90-tal
Skådespelare Tom Hanks, Meg Ryan, Lloyd Bridges, Amanda Plummer, Carol Kane, Abe Vigoda, Dan Hedaya, Ossie Davis, Robert Stack

2018-07-17
Tyvärr tappar den lite i slutet och jag önskar att den hade hållit samma känsla och kvalité hela filmen, men den är fortfarande helt fantastisk!
Gigi1943
2013-01-23
Nu går skam på torra land! Hur kan två så firade skådisar (Hanks och Ryan) nedlåta sig till att medverka i en sån skitfilm! Jag behöver inte säga mer!
menschenfeind
2013-01-08
Början är rätt snygg.
Novead
2010-09-16
Denna passar uppenbarligen inte alla, men jag har alltid tyckt den var en underbar film.
Paramis
2009-11-08
Helt klart konstig och deprimerande men i slutändan så blir det väldigt bra. Rekommenderas !
2009-08-09
Verkligen en konstig film. På vissa sätt bra konstigt, på andra sätt inte. Den har nog inte åldrats så bra heller.
MrMario
2009-07-20
Satans så dålig
isecore
2008-10-07
Joe Versus the Huge Stinking Pile Of Crap Movie
lodin
2008-04-15
Första gången jag såg den tyckte jag den var minst sagt usel. Med det här i minne blev jag tio år senare sittandes framför den igen och uppskattade verkligen konstnärligheten i den. Underbar och riktigt konstig.
buglady
2008-03-02
Sämsta film jag har sett med Tom Hanks...sorry!