Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.6
av 5

Jodhaa Akbar


Med pastellfärgad indisk estetik skildrar Ashutosh Gowariker den legendariska 1500-talsromansen mellan en muslimsk kejsare, Jalaluddin Mohammad Akbar, och den hinduiska prinsessan Jodhaa Bai. Kampscener mellan elefanter, hypnotiska musiknummer och en elakt plirande amma fyller detta innehållsrika kostymdrama.


Originaltitel Jodhaa Akbar
Regissör Ashutosh Gowariker
Manus Haidar Ali, Ashutosh Gowariker
Genre Action, Äventyr, Biografi, Musikal, Romantik, 2000-tal
Skådespelare Kulbhushan Kharbanda, Amitabh Bachchan, Aishwarya Rai, Hrithik Roshan, Suhasini Mulay, Rajesh Vivek, Parth Dave, Rucha Vaidya, Ila Arun, Chetana Das, Digvijay Purohit, Mrs Punam S Sinha, Sonu Sood, Yuri Suri
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 50
Filmnummer 66702

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Mikka
2012-04-17
Imponerande välgjort hantverk med stor budget. Stridsscenerna är för mig ointressanta i sammanhanget. Tyvärr tar det nästan 50 minuter innan jag riktigt kommer in i filmen, men när jag väl gjort det är jag fast. Det är flera riktigt fina scener och bra moral. 3+
origC-J
2010-06-07
Bollywood-film med stor budget, och en av filmens främsta styrkor är de höga produktionsvärdena, inte minst använandet av autentiska historiska platser. Tyvärr faller storyn lite till föga, särskilt i andra akten. Plus för Hrithik Roshans härligt majestätiska rolltolkning.
Eurotrash
2010-06-07
Precis som en Bollywood film ska vara: mycket av allt.
Choy
2009-07-30
Mycket ambitiös film och i det stora har de verkligen lyckats. Imponerande omgivningar som det finns så gott om i landet och deras rika historia syns så väl. Men actionscener av låg klass och dramaturgi i riktig såpnivå med tempo i samma stil sänker filmen. Andra akten hade tjänat på att kapas rejält och göra filmen mycket intressantare. Naturligtvis inget problem för målgruppen som är vana vid 3 timmar+ filmer, men för mig blev det för mycket och tappade intresset inför andra halvan.
Suzan
2009-03-16
En helt underbart storslagen film som har allt. Trots sina 213 minuter får man inte nog. Man vill se mer..