1.7
1.7
Jekyll + Hyde
Medicinstudenterna Jay Jekyll och Mary Glover försöker experimentera fram en ny drog vars syfte är att förstärka självbilden hos människor och förvandla dem till perfekta varelser. Efter att ha använt sig själva som försökskaniner går något fel och Mary avlider i svåra plågor. Henry fortsätter dock att utveckla den farliga substansen, vilket får oväntade konsekvenser med fasansfull utgång. Problemet är inte att drogen förändrar Dr Jekyll ? utan hur...
Originaltitel | Jekyll + Hyde |
Regissör | Nick Stillwell |
Manus | David T Reilly, Nick Stillwell |
Genre | 2000-tal, Skräck, Thriller |
Skådespelare | Bryan Fisher, Bree Turner, Maria del Mar, Zachary Bennett, Jeff Roop, Kate Kelton, Landy Cannon |
Som om det inte vore nog att den är jävligt dålig, så är den dessutom jävligt tråkig. Hemskt värdelös film. Usch så onödig.
Väldigt misslyckat försök.
Den har verkligen ingen handling.
Nu har inte jag sett någon tidigare Dr. Jekyll & Mr. Hyde, vilket kanske räddar filmen från det lägsta betyget. Detta är en modern variant av klassikern som knappt funkar överhuvudtaget. Svag tvåa.
Riktigt jävla asdålig. Den kvinnliga detektiven som är innehar en biroll är så genomrutten klappusel att jag fan var nära att göra något jag absolut inte borde. Se den inte.
Värdelös film. Ser fram emot att se de tidigare filmerna, samt originalet.
hmm, antar att betyget beror till stor del på sällskapet man såg filmen med. Okej iaf.
Nja, OK.
BLÄ BLÄ BLÄ