1.9
1.9
Jay and Silent Bob's Super Groovy Cartoon Movie
Jay och Silent Bob är tillbaka i en egen tecknad långfilm. Nu är de superhjältar som slåss mot superskurkarna Dick-Head och Lesbian Lipstick...

Originaltitel | Jay and Silent Bob's Super Groovy Cartoon Movie |
Regissör | Steve Stark |
Manus | Kevin Smith |
Genre | Animerad, Komedi, 2010-tal |
Skådespelare | Jason Mewes (röst), Kevin Smith (röst), Kevin Conroy (röst), Eliza Dushku (röst), Neil Gaiman (röst), Jon Lovitz (röst), Brian Faraldo (röst), Ralph Garman (röst), Ben Gleib (röst), Scott Mosier (röst), Brian O'Halloran (röst), Brian Quinn (röst) |
Den här var tyvärr inget vidare. Alldeles för många kukskämt, jag har inget emot det, men det blev samma sak hela tiden vilket var lite tröttsamt. Jag gillar Steve Starks grejer och följer honom på Youtube, det känns mer som att Kevin Smiths manusförfattande inte riktigt höll måttet, känns som att han inte tog detta på allvar vilket var synd. 1/5
I princip baserad på Kevin Smith´s serietidning Bluntman and Chronic, som många känner igen från Smith´s New Jersey-filmer, bl.a. Chasing Amy och Jay and Silent Bob strikes back. Japp, de var en riktig serietidning som skrevs av Smith själv. Och jag antar att den var bättre skriven än den här. De känns som att Smith inte lade så mycket ansträngning till manus skrivande av den här, även Jay and Silent Bob strikes back hade en viss ansträngning. Den animerade stilen var rätt lågbudget, de är sån typ av stil som man har sett på Newgrounds.com eller nåt, animeringen i den tecknade Clerks-serien var bättre. Dock så hade den här ett par roliga skämt som gör den här värd att se åtminstone en gång, men den här kunde ha gjorts bättre, även om de är Jay and Silent Bob.