Jagad av döden

Dexter Cornell som är professor i engelska dras in i en mardröm när flera människor i hans omgivning blir mördade. För Dexter blir det väldigt angeläget att finna mördaren, men tiden är knapp. Hjälp och tröst finner Dexter hos Sydney Fuller, en av sina studenter vid universitetet.

Originaltitel D.O.A.
Regissör Annabel Jankel, Rocky Morton
Manus Clarence Greene, Russell Rouse, Charles Edward Pogue
Genre Thriller, Mysterium, 80-tal
Skådespelare Meg Ryan, Dennis Quaid, Charlotte Rampling, Daniel Stern, Jane Kaczmarek, Christopher Neame, Brion James, Jack Kehoe, Robin Johnson, Robert Knepper, Jay Patterson, Elizabeth Arlen, John Hawkes, Bill Bolender

2016-10-16
Den här är ju faktiskt väldigt bra. En av de bättre filmerna som Meg Ryan medverkat i. Ganska spännande film.
2016-10-02
Nja. Försöken till att skapa stämning alá Noir klaffade inte helt under 80-talet då det mesta skulle vara färgglatt. Sen tyckte jag manuset kändes onödigt spretigt emellanåt, så intresset tappades halvvägs in. Annars var upplägget och skådisarna bra. Vill man dock se Quaid/Ryan ska man satsa på Innerspace.
Elmore
2012-06-05
Har åldrats väl och är fortfarande riktigt bra. Spännande upplägg och några riktigt bra insatser av bl a Quaid och Stern. Nästan en fyra.
VonFraX
2004-11-10
nostalgin ger filmen den sista skjutsen den behövde för att få en fyra
zevve
2004-02-03
Cool 80-talspastisch! Bra idé - lite sämre manus. Bra skådisar! Rekommenderas.
NHL
2003-10-22
Rätt intressant. Gillar spikpistolen !
Czechflash
2003-04-05
Filmen är ganska spännande och intressant. Sevärd helt klart.
tobiaslindberg
2003-02-03
Bra filmidé, men filmen blir inte riktigt så bra! Rätt spännande!