2.3

Jafars återkomst

Papegojan Jago lyckas ta sig ur den magiska lampan och återvänder till Sultanens palats för att försöka återknyta vänskapen med Aladdin.

Originaltitel The Return of Jafar
Regissör Tad Stones, Toby Shelton
Manus Kevin Campbell, Mirith J Colao, Bill Motz, Steve Roberts, Dev Ross, Bob Roth, Brian Swenlin
Genre Animerad, Familjefilm, Musikal, Fantasy, 90-tal
Skådespelare Jonathan Freeman (röst), Gilbert Gottfried (röst), Jason Alexander (röst), Scott Weinger (röst), Linda Larkin (röst), Dan Castellaneta (röst)

2017-12-10
Nä du, den gubben gick inte!
Barneyk
2017-07-03
Okej att alla dessa direkt-till-dvd disney-uppföljare inte har samma kvalitet som stora bioproduktioner men att stämningen och karaktärerna är som förbytt är ju bara idiotiskt.
RadioSaga
2017-04-09
Tycker denna förtjänar bättre cred - den är ändock välgjord och lite spännande. Dock så, Aladdin är och förblir en karaktär som alltid går hem!
MrPraline
2015-05-30
Ganska usel egentligen.
Orichime
2013-07-02
Våldtäkt av det mästerverk som utgör originalfilmen :c
JohnMcClane
2013-01-25
Vad jag minns så tyckte jag inte att denna var så bra. En 2:a får den, hade kanske givit den en 1:a om jag sett den idag.
sparriskrigarn
2012-04-16
Galet låg kvalitet, usel animation och ännu sämre story. Som ett långt avsnitt av TV-serien, den här filmen förtjänar inte att kallas uppföljare till Aladdin. Trist att Disney tror att ungar är så enfaldiga att de inte förtjänar bättre kvalitet än detta.
Inigo
2010-08-23
Jago är en stor behållning i filmen. Anden är som vanligt crazy crazy men går lite på halvfart. Jasmine är filmens största katastrof, och helt ur fokus i filmen. Men Jafar är för jäkla bra får man ändå säga!
BROBJO
2009-12-24