2.3
2.3
Jafars återkomst

Papegojan Jago lyckas ta sig ur den magiska lampan och återvänder till Sultanens palats för att försöka återknyta vänskapen med Aladdin.
Originaltitel | The Return of Jafar |
Regissör | Tad Stones, Toby Shelton |
Manus | Kevin Campbell, Mirith J Colao, Bill Motz, Steve Roberts, Dev Ross, Bob Roth, Brian Swenlin |
Genre | Animerad, Familjefilm, Musikal, Fantasy, 90-tal |
Skådespelare | Jonathan Freeman (röst), Gilbert Gottfried (röst), Jason Alexander (röst), Scott Weinger (röst), Linda Larkin (röst), Dan Castellaneta (röst) |
Nä du, den gubben gick inte!
Okej att alla dessa direkt-till-dvd disney-uppföljare inte har samma kvalitet som stora bioproduktioner men att stämningen och karaktärerna är som förbytt är ju bara idiotiskt.
Tycker denna förtjänar bättre cred - den är ändock välgjord och lite spännande. Dock så, Aladdin är och förblir en karaktär som alltid går hem!
Ganska usel egentligen.
Våldtäkt av det mästerverk som utgör originalfilmen :c
Vad jag minns så tyckte jag inte att denna var så bra. En 2:a får den, hade kanske givit den en 1:a om jag sett den idag.
Galet låg kvalitet, usel animation och ännu sämre story. Som ett långt avsnitt av TV-serien, den här filmen förtjänar inte att kallas uppföljare till Aladdin. Trist att Disney tror att ungar är så enfaldiga att de inte förtjänar bättre kvalitet än detta.
Jago är en stor behållning i filmen. Anden är som vanligt crazy crazy men går lite på halvfart. Jasmine är filmens största katastrof, och helt ur fokus i filmen. Men Jafar är för jäkla bra får man ändå säga!
den har sina stunder...
Arabiska naaaa-a-a-a-att!