2.2
2.2
Jack and Jill vs. the World
Jack jobbar som omotiverad reklamare i New York. Jill är ny i stan och letar efter äventyr. Av en slump träffas de två och kärlek uppstår. Vad Jack inte vet är att Jill har en hemlighet.

Originaltitel | Jack and Jill vs. the World |
Regissör | Vanessa Parise |
Manus | Vanessa Parise, Peter Stebbings |
Genre | Drama, Komedi, Romantik, 2000-tal |
Skådespelare | Freddie Prinze Jr, Taryn Manning, Kelly Rowan, Peter Stebbings, Hannah Lochner, Robin Dunne, Charles Martin Smith, Robert Forster |
Nah. Dåligt manus och inga imponerande skådespelarskills heller. Taryn Manning lyfter dock lite.
Orkade bara med 30 min
Fällde en eller annan tår. Fast helheten var så där var inte så lysande.
riktigt dålig.
Nu när Freddie Prinze Jr inte ser lika bra ut längre så inser alla att han är en dålig skådespelare. Grattis!
I övrigt så var filmen inte särskilt bra. Finns för många liknande filmer och med tanke på att den här varken hade bra manus eller skådespelare så hamnar den inte i topp.
en svag trea. hade väntat mig mer av den. Freddie Prince Jr karaktär är otroligt stel och tråkig medans tjejen är helskön! känns som om det ska va en sån där film med mycket "djup" - typ som "Lost in Translation", "Crazy Beautiful" eller nåt, men den når inte riktigt ända fram!
Ganska rörande kan jag ändå tycka
Man trevar efter ett vettigt budskap, men det kommer aldrig riktigt till skott. Freddie Prince Jr har nog aldrig varit så stel, ointessant och tråkig. Manuset saknar pondus och kraft och regissören verkar inte lagt ner mkt kärlek i projektet.
Allt detta gjorde att jag hade ganska tråkigt när jag såg filmen.
En riktig katastrof till film. Försöker vara som alla de där andra hyfsat lyckade romantiska komedierna men missar en hel del saker. Ingen kemi mellan huvudpersonerna, inga skämt och framförallt...Freddie Prinze Jr är en helt ofattbart usel skådis.
Skön film !