2.1

I.T.

En framgångsrik affärsman upptäcker att en nyanställd IT-tekniker på hans företag är en farlig galning som är ute efter honom och hans familj.

Originaltitel I.T.
Regissör John Moore (I)
Manus Dan Kay, William Wisher Jr
Genre Drama, Kriminalare, Thriller, Mysterium, 2010-tal
Skådespelare Pierce Brosnan, James Frecheville, Anna Friel, Stefanie Scott, Michael Nyqvist, Jason Barry, Clare-Hope Ashitey, Adam Fergus, David McSavage, Jay Benedict, Brian F Mulvey, Austin Swift, Melissa Veszi, Fionn Walton, Eric Kofi-Abrefa, Bruce Johnson
Filmnummer 119462

Skapad 2019-11-14 av Stygga-Vargen
Ibland händer det att jag förknippar skådespelare med roller som de egentligen inte är mest kända för - för att nämna ett par exempel så är Paul Walker mest känd för Fast & Furious-filmern...   Läs mer »

Hanness
2020-04-22
Det här var bortom all logik, fånig film.
sawa
2018-02-27
Ganska kass även om det fanns bitar som var bra. Vad gjorde Micke Nyqvist i den här filmen?
2017-12-19
En rätt sedvanlig standardthriller, men inte sämre för det. Småspännande och Brosnan är oftast bra.
Djason
2017-12-01
Bättre än väntat trots att handlingen inte är nyskapade på något sätt. Bra skådespeleri där Brosnan drar på med dialekten ordentligt.
Christofer
2017-09-29
Rätt hyfsat, även om det inte var utan logiska luckor kring vissa detaljer. Nyqvist kändes väl en aning tveksamt castad, men annars var det en smula bättre än väntat faktiskt.
2017-09-27
Den här filmen var faktiskt över förväntan. Spännande film med bra skådespelare. Enda minuset är väl att den är lite seg i början men när den väl har kommit igång så händer det saker hela tiden.
TimBuckley
2017-08-23
(Rek 1a) Underhållande thriller med snygg yta och helt ok skådespeleri. Egentligen en 2a. Men tack vare Pierce och att jag är svag för steril lyx så blir det en 3a.
hakuna
2016-09-22
Längesen jag såg en film utan att kolla vad den handlar om eller tidigare omdömen. Såg Brosnan på omslaget och fick Goldeneye vibbar som jag älskade som barn när Den kom men detta var bara katastrof i allt från story till skådespeleri.