Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.3
av 5

Invasion från Mars


En remake av klassikern gjord '53. En pojke försöker stoppa invasionen av aliens som är på väg att ta över hans hemstad. Han får hjälp av skolsköterskan.


Originaltitel Invaders from Mars
Regissör Tobe Hooper
Manus Don Jakoby, Dan O'Bannon
Genre Skräck, Science Fiction, 80-tal
Skådespelare Karen Black, Hunter Carson, Timothy Bottoms, Laraine Newman, James Karen, Bud Cort, Louise Fletcher, Eric Pierpoint
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 107
Filmnummer 25567

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Robkiller
2023-05-20
Riktigt värdelös unge i huvudrollen. Rätt risig överlag, men får duga.
gjoob
2018-03-02
Plastig remake men fortfarande ljusår bättre än det hopplösa originalet. Avsaknaden av humor och den omöjliga uppgiften att kunna ta något som händer på minsta allvar gör dock att en film som skulle kunna blivit en höjdare inte blir så kul i längden.
Megalon
2017-08-13
Underbar b-skräckis från 80-talet!
Dutch
2016-07-18
Mycket härlig barnfilm med härlig 80-talsstämning. Kul att se mor och son spela tillsammans.
santiago
2015-08-21
Börjar rätt bra och underhållande men flippar tyvärr ur totalt mot slutet. Det blir bara en stenkorkad sörja av allting.
Bumbi78
2015-08-13
En snäll nostalgisk trea får den här lite väl barnvänliga blandningen av skräck, komedi & sci-fi. Monstren ser mest ut som stora grillade kycklingar med tänder, men de har sin charm med tanke på årtiondet. Kom på mig själv med att sitta och jämföra den här med den Mer underhållande Critters som kom ungefär samtidigt.
haajen
2014-09-21
Seg, uselt spel men vissa lökiga effekter gör hela sörjan lite, lite underhållande. Dessutom tycker jag att Pearls foto gör att filmen får en viss patina av kvalitet men kvalitet hittar man inte här...
Ima_Tree
2013-03-03
Mer underhållande än jag vågat hoppas på. Känns som en "skräck-action" för 8-åringar med lite mysig matinékänsla med musik, effekter, ljud, ljus och skådespeleri utifrån de premisserna. Militärerna i slutet är ju så sjukt fåniga. Men som sagt, hade man varit åtta hade det kanske varit en höjdare.
ziferN
2012-07-29
Charmig, småmysig och faktiskt underhållande 80-talare för stunden. Storyn och filmen är självklart B men den kändes ändå härlig på något sätt eftersom filmen har en liten härlig småmysig 80-tals stämning runt om sig. Jag tyckte faktiskt speciellt om fotot från huset ovanför den lilla kullen. Slutet kanske inte var något vidare då det kändes väldigt billigt och jag hatar dom typen av slut. Ungen var inte heller speciellt bra någonstans, mest irriterande. Men hur som helst så fungerade filmen att kolla på för stunden och den hade ju som sagt sin charm och stämning.
CinemaniaC
2012-05-05
Trots en ytterst blek Hunter Carson i huvudrollen så funkade åtminstone Hoopers film delvis, främst för den helt skruvade historien som emellanåt kändes riktigt schizofren och så har den störtsköne James Karen. Marsianerna var fantasifullt mejslade av Stan Winston och Christopher Youngs filmmusik var smått schizofren den med, emellanåt melodisk a la Jerry Goldsmith. Med en klart bättre skådis som protagonisten hade den här filmen kunnat bli riktigt underhållande.
Visa äldre kommentarer »