Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.7
av 5

The Invasion


En mystisk epidemi som förändrar människans beteende visar sig vara av utomjordisk härkomst. När en psykiater i Washington DC utreder epidemin och upptäcker att hennes egen son kan vara nyckeln till att stoppa spridningen hänger plötsligt hela mänsklighetens framtid på att hon lyckas rädda sin son.


Originaltitel The Invasion
Regissör Oliver Hirschbiegel, James McTeigue
Manus Dave Kajganich
Genre Thriller, Skräck, Science Fiction, 2000-tal
Skådespelare Nicole Kidman, Daniel Craig, Jeremy Northam, Jackson Bond, Jeffrey Wright, Veronica Cartwright, Josef Sommer, Celia Weston, Roger Rees, Eric Benjamin, Malin Åkerman, Susan Floyd, Stephanie Berry, Alexis Raben, Adam LeFevre, Joanna Merlin
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 2642
Filmnummer 50243

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Stygga-Vargen
2017-08-01
Suger.
gjoob
2016-06-28
Saknar stämningen från de två andra versionerna jag har sett (-56 och -78). Denna är ganska "enligt mallen" men den var medryckande och genomgående spännande.
Gordyal
2015-03-01
Effektfull och ganska spännande, och den vansinnigt överskattade Kidman överraskar positivt. Men filmen är onödigt dum och övertydlig, och klaff-felen onödigt många. Av alla versioner är detta definitivt den mest finesslösa. Men stämnings- och spänningsmässigt får den klart godkänt. (7+/15)
Dele
2014-06-09
En snäll svag trea till en (onödig nyversion med) hyfsad historia byggd på en ganska intressant frågeställning. Efter en ok. första halva släpps dock identiteten och det blir fritt fall ned i tråkig stereotyp familjedramatik och slentrianaction.
precineadd
2013-10-15
börjar bra och creepy, går sen stadigt nedåt till stereotyp dramatik, misslyckade försök till lattjo klippning, rörighet in absurdum och töntig pseudo-filosofi
RichardEk
2013-07-17
Helt godkänd remake av gammal kallakriget - historia. Möjligen ligger det filmen lite i fatet att berättelsen är så välkänd, det blir att man sitter och analyserar avvikelser och man blir inte heller lika överraskad när det är meningen att man ska bli det. Men spännande blir det ändå, i varje fall stundtals, även om man kan bli irriterad på de muterade människornas förvånande effektivitet i ena sekunden och strålande ineffektivitet i den andra. Lite nyfiken är jag dock på hur den ursprungliga versionen var, den gjordes i post-produktionen om ganska rejält av filmbolaget.
emilype
2013-07-05
Spännande, medryckande och intressant. Det är en bra kombination. Det som gjorde att denna film var mer intressant än många andra inom samma tema, var att "de andra" framstod som de mest "vettiga" i sammanhanget. Det var nästan som att jag ville ta deras parti mer än människornas. Filmen framförde ett bra budskap genom att ta upp intressanta frågor angående mänsklighetens negativa samt positiva sidor, som till exempel hur våra emotioner inte endast bidrar till kärlek, utan även hat, våld och mord. Även om skådespelarinsatserna inte är de bästa i denna film kan man inte annat än tycka om Nicole Kidman, i denna och alla hennes roller. Betyg 7 av 10.
ted_the_one
2013-06-15
Kunde ha varit en trea om den inte varit allt så hastig. Aldrig känns någon direkt paranoia eller frågor över vem som är smittad och inte. Det blir så uppenbart nästan direkt. Speltiden är dessutom alldeles för kort, väldigt hetsig. Hade tjänat på längre speltid, långsammare tempo och mer stämingsfull.
jeremy_jones
2013-03-13
Vilken röra till film. Vansinnigt stressad och väldigt löjlig, ändå sitter jag och myser under större delen av den. Jag måste verkligen älska konceptet. (3/6)
Murvel48
2012-12-04
Ett ganska uttjatat tema som inte blir bättre av att det behandlas på ett väldigt stereotypt sätt. Filmen bli vare sig otäck eller spännande någon gång.
Visa äldre kommentarer »