Into the White

Engelska och tyska piloter skjuter ned varandra över Norge. För att överleva den hårda vintern i den norska vildmarken så måste de samarbeta, något som är lättare sagt än gjort.

Originaltitel Into the White
Regissör Petter Næss
Manus Petter Næss, Dave Mango, Ole Meldgaard
Genre Drama, Action, Krig, 2010-tal
Skådespelare Florian Lukas, Rupert Grint, David Kross, Stig Henrik Hoff, Lachlan Nieboer, Sondre Krogtoft Larsen, Knut Joner, Morten Faldaas, Kim Haugen

2016-08-12
Stabilt håndverk.
Hogman
2016-06-17
Eftersom detta har hänt i verkligheten köper jag historien, annars hade jag tyckt att de betedde sig för underligt. Helt okej.
snideby
2016-04-19
Det är det riktigt bra skådespelet som lyfter filmen. Dessutom gör Rupert Grint en av de bättre Liverpool-dialekter jag hört av en skådespelare som egentligen inte är en scouser.
Gordyal
2015-08-07
Även om historien är fascinerande så har liknande fascinerande historier berättats förr - ganska många gånger. Intressant historia i en inte särskilt intressant film. På gränsen till en tvåa. (7-/15)
swecarlsson
2015-01-17
Väldigt intressant och bra film. Gillar stämningen.
oapelmo
2014-12-23
En film som vill väl men som inte räcker hela vägen fram på grund av diverse taffligheter i manus och skådespeleri. Känns emellanåt konstruerat, stelt och lite pretentiöst.
Rele
2014-12-21
En annorlunda och bra krigsfilm. Manuset är baserad på en verklig händelse. Skådespelarna i huvudrollerna var duktiga. Jag ger en fyra.
JanneN
2014-02-07
Rupert Grint var fantastiskt bra, David Kross hade tyvärr en liten roll, men visade sina fina skådespelarkunskaper.
Diore
2013-09-19
Svår film att betygssätta. Större delen av filmen är en 4a för mig men början är för mig förtvivlande dålig. Framförallt klippningen i scenerna när de rör sig på fjället känns amatörmässiga. Slutar på en trea.
YouAreNrIchi
2013-08-18
Får Erkänna att Ruper är mer än Ron Weasley trots allt.