Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.4
av 5

Into the Blue


Sam och Jared är dykare och hobbyskattletare. Medan den arrogante bärgaren Bates har massor av utrustning har Jared bara en skruttig liten båt. Jared och Sam hittar ett gammalt vrak, och alldeles i närheten ligger ett flygplansvrak fullt med kokain. Jared och Sam vill ha skatten, meden deras dykpartners även är ute efter knarket. Farliga brottslingar hör talas om planet och får veta att paret vet var det finns. Helt plötsligt befinner sig Jared och Sam i livsfara.


Originaltitel Into the Blue
Regissör John Stockwell
Manus Matt Johnson (I)
Genre Action, Thriller, Äventyr, 2000-tal
Skådespelare Paul Walker, Jessica Alba, Scott Caan, Ashley Scott, Josh Brolin, James Frain, Tyson Beckford, Dwayne Adway, Javon Frazer, Chris Taloa
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 4330
Filmnummer 36063

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Stygga-Vargen
2021-01-09
Fullständigt helkass!
gjoob
2018-02-02
Snygga och avskyvärda människor dyker, bråkar och är allmänt avskyvärda i vackra, tropiska miljöer. Orkar inte kommentera intrigen, men den hade kunnat haft mer naket.
Hypostas
2015-10-01
Gav upp efter 22 minuter. Det här är för dåligt för att jag ska orka se klart filmen.
Krille80
2014-12-14
Film som saknar all originalitet och som man vet slutet på tidigt i början. Jessica Alba är som vanligt helt sanslöst sexig men faktum är att hon inte är en särskilt duktig skådis. Som bäst i filmsammanhang har hon levererat ett "OK" i betyg. Hon är ju dessutom helt kass på att välja filmer att göra. Tråkig och helt ointressant film. 1+
Brynollf
2014-05-25
Som dykare så satt jag bara och skrattade åt hur orealistisk den här filmen var. Totalt värdelös i övrigt också för den delen.
Gigi1943
2014-05-14
Fröken Alba är ju söt men hon har en mängd kopior så man vet inte vem det är egentligen. Filmen var ganska trist och man undrar hur det är möjligt att de kan vara under vatten (utan syrgas) så länge ...!
emmalona
2013-12-06
Bra när jag inte hånglade..!
RichardEk
2013-07-09
'Djupet' i ny tappning kan man väl säga att 'Into the Blue' är, inte en direkt ripp-off, men parallellerna i handlingen finns definitivt där. Vad som också känns igen är exponeringen av skådespelarna, där Paul Walker har Nick Noltes gamla roll medan Jessica Alba har Jacqueline Bissets roll. Men där Bisset fick exponeras genom att simma runt i t-shirt, visar Alba samt hennes body double - helt i tidens anda - mycket mer hud. Också våldet är mer grafiskt och utstuderat. Samtidigt är det en actionfilm som är hyfsat underhållande och man lyckas väl med att bygga upp en accelererande känsla av 'nu börjar det gå åt helvete' och filmen går smygande över från att vara reklam för dykning till att bli en obehaglig mördarhistoria. Som ren underhållning fungerar 'Into the Blue' väl.
Pleu
2013-04-28
Ganska kass film som dock innehåller en scen som fortfarande får mig att må lite illa bara jag tänker på den. Mest av allt är den väl en legitim anledning att kolla på halvnaken brud för dom som behöver det.
XenoMorph
2013-03-05
Ett uselt manus kan inte räddas av 110 minuter av en halvnaken Jessica Alba.
Visa äldre kommentarer »