Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.9
av 5

Interstellar


I en nära framtid när jorden är på väg att dö upptäcks en mystisk spricka i rumtiden som öppnar möjligheter för människan att undersöka nya platser att överleva på. Den före detta NASA-ingenjören och skickliga piloten Cooper, numera jordbrukare som de flesta andra, tvingas lämna sina barn bakom sig när det visar sig att han är bäst lämpad att leda uppdraget ut i det okända.


Originaltitel Interstellar
Regissör Christopher Nolan
Manus Jonathan Nolan, Christopher Nolan
Genre Drama, Äventyr, Science Fiction, 2010-tal
Skådespelare Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Michael Caine, Jessica Chastain, Wes Bentley, David Gyasi, Casey Affleck, Mackenzie Foy, Timothée Chalamet, John Lithgow, Matt Damon, Topher Grace, Ellen Burstyn, Leah Cairns, Bill Irwin (röst), Josh Stewart (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 7624
Filmnummer 109208

Recensioner

Skapad 2019-12-21 av Mat1az
Interstellar – ett rymdäventyr i gigantiska proportioner. Här böjs både tid och rum för att rädda mänskligheten i en hopplös framtid. Matthew McConaughey spelar familjefadern Cooper, en för...   Läs mer »

Skapad 2019-11-26 av saggesaliv
I den nära framtiden har jorden påbörjat sin utrotning av den mänskliga rasen. Skördarna äts upp av av skadedjur, så det lider kraftig matbrist på jorden. Dessa små skadedjur lever även på ...   Läs mer »

Kommentarer


Nathalena
2022-07-27
Den är så bra!
dlu
2021-09-19
Bra filmer blir ännu bättre andra gången man ser dom. Christopher Nolans filmer blir sämre andra gången man ser dom.
quelnightmare
2021-06-16
Idag är det en sällsynt händelse att se en blockbuster som handlar om idéer snarare än plottkonstruktioner, men i Christopher Nolans Interstellar får sci-fi-fans en sann filmisk anomali: en oklanderligt utformad bit eskapism som drivs av vetenskapliga begrepp som fascinerar och är spännande i lika stor utsträckning. Christopher Nolan slutar äntligen vara nedtyngd av Batman. Jag kan inte vänta på att se vart han tar vägen.
Boynthehood
2020-09-24
Wow! Jag hade inte förväntat mig detta! Normalt sett är jag inte överdrivet förtjust i rymdfilmer, de har ofta en tendens att bli sega och utdragna men jag måste erkänna att jag satt helt klistrad i nästan 3h! Fullkomligt fenomenala insatser av McConaughey och Anne Hathaway! Ännu ett mästerverk av Christopher Nolan!
ZoIX
2020-09-06
Otroligt överskattad men underhållande. Nolan kan verkligen inte det där med att få till mänskliga karaktärer. Han är en stilist som försöker göra sin underhållningsfilm smartare än vad den är.
Körsbär
2020-06-29
Ja många scener är jäkligt häftiga.men jag vet inte jag. Jag köper inte denna film helt som alla andra gör. Blir en stark trea.
Kayuzuzu
2019-04-06
Skulle ha gjort sig bättre som TV-serie. Stressar igenom bitar vilket gjorde att jag missade vissa detaljer som skulle gjort slutet mer storslaget för mig.
wemett
2019-03-17
Faller alltid för rymdfilmer!
Ranma
2019-03-05
Jag gillar den mycket. Hade blivit en 5:a om det inte var för att den, trots sin längd, hastar igenom vissa bitar lite för snabbt. Man vill ju veta alla detaljer!
gjoob
2018-11-24
Intressant med en film som inte spär på gamla scifi-klyschor, utan försöker göra något eget, med utgång från vetenskapen. Trots brister lite varstans, inte minst i karaktärernas psykologi, är jag väldigt svag för denna film och tycker tvärtemot många här att slutet var det bästa i hela filmen. Idén om rumtid och, tycker jag ännu mer intressant, den existentiella filosofin bakom den, är ju vad som gör hela filmen och placerar den i en kategori utanför alla andra scifi-filmer som åtminstone jag känner till.
Visa äldre kommentarer »