Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.8
av 5

Interior. Leather Bar.


Regissören William Friedkin ska ha klippt bort 40 minuters vågade scener ur sin thriller "Cruising" från 1980, för censurens skull. Dessa 40 minuter har nu lockat James Francos nyfikenhet, som han och Travis Matthews nu försökt återskapa.


Originaltitel Interior. Leather Bar.
Regissör James Franco, Travis Mathews
Manus Travis Mathews
Genre Drama, Dokumentär, 2010-tal
Skådespelare Val Lauren, James Franco, Christian Patrick, Travis Mathews, Brenden Gregory, Brad Roberge, Collin Chavez, AJ Goodrich
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 48
Filmnummer 102667

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Kayuzuzu
2016-11-22
Kommenterade fel film i förra kommentaren. Det var länge sedan jag såg den nu, men jag tyckte att det var ganska tråkigt. Men ämnet var intressant
Kayuzuzu
2016-11-22
Hmm... Mycket film om ingenting
lekke
2015-12-13
En rätt onödig film som nog hade givit bättre resultat om man skrivit en debattartikel. Intressant att det verkar finnas en kult kring Franco som i princip skulle kunna mörda barn för att vistas helnakna bredvid honom.
Cp-arnie
2015-02-11
Förstår inte riktigt vad man ville uppnå med det här lilla experimentet. Francos tankar kring projektet va bra, men mer än så tog jag inte med mig efter att ha sett detta.
T3TRiS
2015-01-22
Sjysst idé och frågeställning men utförandet är väldigt knackligt.
mumiemonstret
2014-08-04
Egentligen ett intressant grepp, men det blev väldigt segt både i början och slutet. Lite oklart vad han ville återskapa för scen i andra delen, när Pacino-figuren inte ens var med. Och onödigt många lager av meta-scener med folk som blir tillsagda vad de ska säga i dokumentären, osv. Rörigt. Men 30 minuter i mitten var riktigt bra.
dafreakish
2014-06-02
Mycket skumt experiment av Franco som uppenbarligen gillar att testa gränserna när han befinner sig bakom kameran, även om han också dyker upp framför. Man förstår inte riktigt syftet men inte heller vad som är riktigt och inte. Svårgreppat och lite väl explicit.
Zipper
2014-05-09
Metalager på metalager. Flummigt men intressant på en diffus nivå. Jag gillade mycket av det Franco hade att säga, men jag vet inte om jag tycker att den tillför något till Cruising eller förståelsen för den.
luxlisbon
2014-04-27
På ett sätt knepig att bedöma, men jag tyckte om den. Tycker, precis som föregående talare, att den var intressant. Och så har den bra budskap.
AlbertSpica
2014-04-24
Intressant, underlig och rätt bra. Franco känns lugnt manisk,klok och pårökt. Huvudrollen Val ifrågasätter kanske lite för mycket, men ibland förståligt, som t.e.x när han frågar vad Francos syfte med scenen är? Vet inte hur filmen upplevs om man inte sett "Cruising" men kan anta att den kanske känns luddig(are).
Visa äldre kommentarer »