3.4

Inte en chans

Efter sex år i fängelse bryter Max Dembo mot frigivningsreglerna redan första natten och tar in på ett hotell. Trots, eller snarare tack vare, sin övervakare är Max snart inne på brottets bana igen.

Originaltitel Straight Time
Regissör Ulu Grosbard
Manus Jeffrey Boam, Alvin Sargent, Edward Bunker
Genre Drama, Kriminalare, 70-tal
Skådespelare Dustin Hoffman, Theresa Russell, Gary Busey, Harry Dean Stanton, M Emmet Walsh, Rita Taggart, Kathy Bates, Sandy Baron, Jake Busey

Zebulonm
2021-09-22
Nä. Seg o tråkig..
#54
2017-08-14
Jag hade förväntat mig att den här filmen skulle engagera mig mer.
Mat1az
2017-01-16
Hoffman är helt klart 70-talets största skådespelare. Under denna 10 års period medverkande han i 12 filmer (!), varav majoriteten är Oscar nominerade. Den här börjar rätt lågt, men den går stadigt uppåt och bygger upp stänning och spänning i jämn takt. Gillar man Hoffman och långsamma 70-tals thrillers är detta en film man inte vill missa. Birollerna med Busey och Dean Stanton var trevliga.
Gordyal
2014-05-20
En stor besvikelse, och då menar jag inte filmen, utan det faktum att jag inte uppskattar detta. Välfotat, välskrivet, välspelat och välberättat, men så förbannat tråkigt. Jag rekommenderar alla som gillar stora "drama-thrillers" från 70-talet (Dog Day Afternoon, Taxi Driver osv) att se detta. Själv blev jag mest sömnig. (6+/15)
Gigi1943
2013-12-20
Vilken j-vla musik, fy f-n.

2013-11-18
Riktigt bra faktiskt - och trovärdig...det blir nästan en 4a i betyg!
ClintanTheKing
2013-05-29
Bra crime-film. Hoffman har en annorlunda och intressant roll som rånare.
Ve72
2013-04-21
Bra film med riktigt bra skådisar. Framför allt imponerar Theresa Russell och Dustin Hoffman. Tycker filmens story är lika aktuell nu som då. En +3 blir det från mig.
Jonas77
2012-03-23
Tyckte det kändes som en lovande film men den kändes i verkligheten lite väl lång o tråkig.
Galivan
2011-07-23
Riktigt bra skådespeleri, alla är skitbra, psykologiskt innehållsrik och trovärdig handling. Feel-bad. Förhållandet utvecklades lite väl snabbt tyckte jag. 70talsstilen med den där musiken är aningen daterat, men det är huvudsakligen skitbra.