Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.4
av 5

Inte bara mördare


I en lägenhet någonstans i Sverige bor Tess, en ensam ung kvinna med ett mörkt förflutet. Hon jobbar som yrkesmördare åt en hänsynslös maffiaboss, Erik. Deras metoder är hårda och grymma. En kväll blir Tess utsatt för ett brutalt våldtäktsförsök av Erik. Desperat och ensam flyr hon till sin hemstad och stannar där i tron att hon är säker. Hon träffar en gammal barndomsvän och får jobb i en kiosk, och hennes liv får sakta men säkert en ny vändning. Men snart hinner hennes förflutna ifatt henne...


Originaltitel Inte bara mördare
Alternativ titel Tess - Not only a killer
Regissör Oscar Petersson
Manus Oscar Petersson
Genre Action, Drama, 90-tal
Skådespelare Diana Jorge, Jesper Eriksson, Dan Bratt, Frida Moberg
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 65
Filmnummer 3593

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Stygga-Vargen
2021-03-24
För att vara en svensk lågbudgetfilm så är den faktiskt bra.
Rai
2019-05-07
Hahaha, den här filmen är så fruktansvärt dålig att den blir riktigt humoristisk...
Xenox
2012-07-05
Jag tycker faktiskt inte att den är så kass som alla säger. Visst, skådespelarna är inte särskilt bra och "actionscenerna" känns väl mer som parodi. Den här filmen hade dock så gott som ingen budget alls, alla inblandade gjorde filmen nästan gratis. Jag tycker faktiskt att storyn är ganska bra. Om man inte har några direkta förväntningar på den här filmen så är den ganska okej.
Xeno
2012-04-02
Haha, rätt bedrövlig får man ju säga :-P
Bumbi78
2010-04-19
Nej nu orkar jag inte med den här längre. Efter tre försök med 20 min i taget kan jag konstatera att bruden är den sämsta skådis jag skådat - tillsammans med allt annat i den här.
natomilanista
2008-02-14
c - film
Dele
2007-10-10
Om man hade haft lite budget, bra ljus och ljud samt bättre skådespelare så hade man iaf. delvis lyckas dölja de logiska luckorna samt det väldigt klichéfyllda och onaturliga beteendet hos karaktärerna och i berättelsen. Flera gånger skrattade jag rakt ut när det var så uppenbart vad filmmakarna ville förmedla men det havererade så man rodnande i tv-soffan. Koreografin i en del av slagsmålen skulle också ha mått bra av några omtagningar. Dock... till filmens försvar så måste jag ändå säga att det under allt det bräckliga finns en viss sympatiskt ton. Jag har sett flera filmer som är lika bristfälliga som detta men som inte ens har det. Dessa filmer får en svag etta i betyg, inte bara mördare får en stark. Förresten...Vad heter Beatles hemstad...?.... Norrbotten.
Docklands
2007-05-28
Vilken sörja, hade inte några höga förväntingar på den här, men ändå blev det en besvikelse
Caligari
2006-02-26
Finns inte på kartan...
convicted
2005-07-04
"Fick lära mig slåss, använda skjutvapen och klättra i träd"
Visa äldre kommentarer »