Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.8
av 5

Instinct


Doktor Ethan Powell är i Afrika för att studera gorillor när han försvinner spårlöst. När han dyker upp igen efter två år, mördar han tre personer och blir inlagd på mentalsjukhus. Han säger aldrig ett ord till någon, och det är nu upp till psykiatrikern Theo Caulder att försöka nå Powell.


Originaltitel Instinct
Regissör Jon Turteltaub
Manus Gerald Di Pego
Genre Drama, Thriller, 90-tal
Skådespelare Cuba Gooding Jr, Anthony Hopkins, Donald Sutherland, Maura Tierney, George Dzundza, John Ashton, John Aylward, Thomas Q Morris, Doug Spinuzza, Paul Bates, Rex Linn, Rod McLachlan, Tracey Ellis, Kim Ingram
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1063
Filmnummer 131

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Bumbi78
2022-11-09
Här finns gott om Hollywoods klyschor, men det är ändock en väldigt bra film. Minns att den sågades 1999 vilket är en gåta faktiskt. Hopkins är perfekt i rollen och det är en story som är lätt att tycka om. Tyvärr verkar Instinct fallit i glömska genom åren vilket är synd.
vetegrodd
2016-05-23
Den är mysig, underhållande och har hjärta. Men man märker att det blir lite cheesy ibland, man får inte till det som man ämnat, men så blir det ändå ganska hjärtligt på ett annat sätt, antagligen på grund av att skådisarna spelar med en bra stämning och attityd. Den e inte klockren, men ändå mycket sevärd på ett konstigt sätt, Antony Hopkins spelar klanderfritt som vanligt.
JimCarrey
2012-11-22
Anthony fantastisk och även om den här filmen kunde varit ännu bättre så tycker jag att det finns väldigt bra poänger att plocka ur den.
sille
2012-07-08
Rek 2:a blev 5:a. Detta är nog en av de mest underskattade filmerna jag känner till, både här och på IMDB, 6.3 är dock ett helt ok betyg men den borde liga närmare 7,5+. Jag kanske blir lite jävig pga. att 2 av mina favorit skådisar är med i filmen, Hopkins och Sutherland. Men de levererar ju verkligen så det är inte så mycket att säga om. Jag tycker alla skådisar levererar något utöver det vanliga, dynamiken mellan Jr och Hopkins funkar strålande. Budskapet i filmen är också mycket tilltalande och värt lite eftertanke. Enda jag kan tänka mig att folk kan störa sig på är att den är lite "cheesy" i vissa scener men jag tycker aldrig det går så långt att man stör sig på det. Slutsats: Instinct är en mycket underskattad film som bör ses.
embla13
2012-04-23
så bra! :')
Halofreak92swe
2010-09-01
Hade velat se mycket mer av djungeln och gorillorna än det där trista fänfelset..
Blink182
2009-09-01
Bra skådespelare. Men filmen saknar mer allvarlighet. Intressan story och så men jag kunde aldrig riktigt ta det seriöst. lite fjantig på något sätt
Murvel48
2009-08-12
Filmens största behållning: "No, Sigourney Weaver"
Masjävel
2009-05-02
Okej rulle, om än lite klyschig.
Totenkopf
2008-08-05
Nja en stark tvåa får det bli, Cuba ska hålla sig till komedier.
Visa äldre kommentarer »