Instant Family

När Pete och Ellie bestämmer sig för att skaffa familj vill de göra det genom adoption. De får träffa en syskontrio bestående av bland annat en rebellisk 15-åring och över en natt går de från noll barn till tre. Nu måste Pete och Ellie, under hysteriska former, snabbt lära sig att vara föräldrar med förhoppningen om att snart bli en familj. Historien är inspirerad av regissören Sean Anders verkliga liv.

Originaltitel Instant Family
Regissör Sean Anders
Manus Sean Anders, John Morris
Genre Drama, Komedi, 2010-tal
Skådespelare Mark Wahlberg, Rose Byrne, Isabela Merced, Gustavo Quiroz, Julianna Gamiz, Octavia Spencer, Tig Notaro, Tom Segura, Allyn Rachel, Britt Rentschler, Jody Thompson, Margo Martindale, Julie Hagerty, Michael O'Keefe, Joan Cusack, Gary Weeks, Andrea Anders

Bokföringsprogrammet Mineko

Olof_Gronlund
2024-12-21
Trodde aldrig dagen skulle komma när man gav en 4a till en film Wahlberg var med i. Men så blev fallet. Svårt att misslyckas med denna typen av film, har sett det förut. Det gäller att fånga känslan, och det lyckas man med. Man både skrattar och gråter lite. Fin story i sig. Många komedier borde ta efter, att inte bara köra 100% trams, utan finna trams i seriösa historier som berör, då blir det succé.
Andreas_
2024-07-07
Väldigt bra feelgood komedi även om det är många tragiska inslag i historien, det är gjort med en fin balansgång av att vara roligt och lagom sorgligt och jag trodde att jag skulle få rulla ögonen och dränkas i smör men så blev det inte, så en glad överraskning faktiskt, detta är mycket bättre än vad framsidan av filmen får en att tro och både Mark Whalberg och Rose Byrne är fantastiska i huvudrollerna och har väldigt bra kemi framför kameran och gör det hela väldigt trovärdigt och intressant, kan tänka mig att denna kan vara lite tuff för någon som växt upp i fosterhem eller varit fosterbarn och bott på barnhem osv men jag tycker filmen förmedlar hur det kan bli om allt faller på plats och blir bra i slutändan, jag blev rörd många gånger faktiskt, fick le och skratta många gånger och sedan njuta av riktigt bra skådespeleri och en väldigt välskriven film, jag är imponerad för detta var inte alls som jag trodde innan jag började se filmen och då hade jag inte läst något om den heller, var en liten chansning som gick hem, så gillar man feelgood komedier eller bara är ett fan av Mark Wahlberg så tycker jag definitivt att man ska ge denna en chans, betyget blir en svag 4:a
Rune2000
2022-12-31
Börjar bra och känns som en ärlig vinkling på adoptionstemat, även om det förekommer en del överdrivet komik på sina håll. Men filmen lyckas att haverera helt mot sitt slut och blir orealistisk. Vad gör förresten Joan Cusack i denna film? Hennes karaktär kommer från ingenstans och försöker att bidra till ännu mer onödig komik. I slutändan pendlar filmen mellan en stark 2:a och en svag 3:a.
päronanton
2022-12-09
Rolig och söt!
Christofer
2021-07-08
2021-05-13: Feelgood med en del skratt. Inte helt fri från sin beskärda del av ostiga scener dock, förstås.
WillyV
2021-01-29
Svag trea, blir lite för über-cute.
Tatty
2020-08-09
Överraskande nog att jag gillade filmen och dessutom var Mark Wahlberg bra i filmen! Rolig, rörande och bra!
2020-07-25
Denna film var en underbar överraskning. Jag hade inte förväntat mig att få ta del av en film som hittar så lyckad balans mellan komedi och drama. I denna balansen fungerar dessutom Rose Byrne och Mark Wahlberg väldigt bra då de tidigare i sina karriärer visat att de både behärskar komedi såväl som drama. I stabil regi får jag också ta del av en historia med viktigt ämne(Adoption) som behandlas återigen i en fin balans mellan sorg och härlig feelgood. Tänkvärt och underhållande. 3+
HerrNenne
2019-11-03
Ganska frustrerande under motgångsfasen, men är verkligen fin och värmer hjärtat när den vill det.
2019-05-11
Gillar vissa delar, hatar andra. Humorn är för det mesta inte alls i min smak och tråkamerikanska värderingar blir ofta smått vämjeligt. Men den är också lite fin och småkul på sina ställen. Rätt svag tvåa.