Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.8
av 5

Insidious


Berättelsen om en ung familj som gör en fruktansvärd upptäckt. Deras medvetslösa sons kropp har förvandlats till en magnet som drar till sig onda väsen, samtidigt som hans eget medvetande är fångat i det mörka och lömska rike som kallas The Further.


Originaltitel Insidious
Regissör James Wan
Manus Leigh Whannell
Genre Thriller, Skräck, Mysterium, 2010-tal
Skådespelare Patrick Wilson, Rose Byrne, Ty Simpkins, Lin Shaye, Leigh Whannell, Angus Sampson, Barbara Hershey, Andrew Astor, Corbett Tuck, Heather Tocquigny, Ruben Pla, John Henry Binder, Joseph Bishara, Philip Friedman, J. LaRose
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 3410
Filmnummer 84213

Recensioner

Skapad 2019-11-18 av Andy_B
Trots att \"Saw\" var en enkel väg att debutera med eftersom chockvärdet var så pass högt så tycker jag regissören James Wan har visat att han inte är ett \"one hit wonder\". Både \"Death Sent...   Läs mer »

Skapad 2019-11-09 av Bezon
Insidious är skapad av killarna bakom de första Saw-filmerna; regissören James Wan och manusförfattaren Leigh Whannell. Ett argument som räckte för att jag skulle bli väldigt nyfiken på hur de...   Läs mer »

Kommentarer


päronanton
2020-06-30
Väldigt bra rysare med några härliga scener som kryper under huden på en!
radoka
2020-04-13
I början kändes det som en tråkig standardspökrulle med läskigt hus och allt sånt där, men nånstans i handlingen dyker det upp inslag som jag tycker gör att det hela rycker upp sig till en stark trea.
ledsenpirat
2018-07-08
Visst är den skrämmande, men jag kan pricka in sekunden när den här filmen störtdyker och det är när spökjägare förs på tal första gången. Sen blir det en löjeväckande röra i fantomen på operamiljö, jagad av nån som inte platsade i cirque de soleil och har man inte hittat sig själv så kan man alltid posera som "freak".
LenWidleheyt
2018-04-18
Jävlar vilken soppa! Har en sett Poltergeist och kanske The Conjuring så finns det absolut inget att hämta här. Rörigt och osammanhängande hela tiden. Lite bra stämning första halvtimmen som sen förstörs helt.
Rai
2017-12-10
Nja, dessa filmer är bara överskattade....
Spunks
2017-07-04
Höjer betyget till en femma, då jag nu sett den fyra-fem gånger och den fortfarande skrämmer mig. James Wan är ett geni.
KalleB
2017-06-11
Helt ok underhållning. Som vanligt går dock spänningen ner i samma takt som man får reda på mer om vad som hemsöker dem.
Murvel48
2016-09-12
Någorlunda intressant tills spökjägarna dök upp. Sen blev det mest fånigt.
JaquesLeConte
2016-09-05
*mild spoilers ahead* Hyfsat effektiv rysare. Bitvis creepy, bitvis fånig. Sista akten är betydligt svagare än de föregående två och huvudantagonisten är inte läskig alls. Mer som om Darth Maul börjat pyssla med nycirkus.
siggelund
2016-09-03
Varför var ingenting läskigt?
Visa äldre kommentarer »