Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.9
av 5

Inside Daisy Clover


Daisy Clover är en 15-årig pojkflicka som på 1930-talet drömmer om att bli en Hollywoodstjärna. Efter en testfilmning för producenten Raymond Swan blir hon det heta samtalsämnet i Hollywood. Hon måste nu lära sig att klara av den stjärnstatus hon fått.


Originaltitel Inside Daisy Clover
Regissör Robert Mulligan
Manus Gavin Lambert
Genre 60-tal, Drama, Musikal, Romantik, Komedi
Skådespelare Natalie Wood, Christopher Plummer, Robert Redford, Roddy McDowall, Ruth Gordon, Katharine Bard, Peter Helm, Harold Gould
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 16
Filmnummer 29809

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


sirkurt
2012-12-08
En otroligt bra film och verkar konstigt underskattad. Vacker och surrealistisk, Natalie Wood är helt ljuvlig som Daisy Clover och även Ruth Gordon, Christopher Plummer och Robert Redford är riktigt bra. En väldigt annorlunda Hollywoodfilm som känns mer risktagande och egen än de flesta filmer som görs där.
jingoo
2010-08-03
Temat och handlingen är bra, skådisarna är bra och filmen har några ruggigt bra scener men som helhet orkade jag inte med detta. Utförandet var för lamt i mitt tycke, det är något som haltar. Visst finns det en mysryslig känsla av att Daisy liksom Alice har trillat ner i kaninhålet där hon, storögt som bara Natalie Wood kan, möter en massa underliga men papperstunna figurer som närsomhelst kan hugga huvudet av henne, men... jag kunde tyvärr inte hålla intresset vaket.
MaraJade
2009-04-20
Jag måste erkänna att jag är lite överraskad att jag är den första som satt betyg på denna film som kan stoltsera med kända namn som Natalie Wood, Christopher Plummer och Robert Redford i rollistan. Men jag måste erkänna att jag troligtvis inte hade sett på den själv om det nu inte vore för filmtipset. En sak är iaf säker och det är att denna film är rysligt bra på alla sätt och vis, Natalie Wood är härligt påstridig och naiv, Robert Redford är härligt charmig och osäker och Christopher Plummer är härligt ondskefull och kallhamrad men ändå gillar jag honom, men så har jag alltid varit svag för Mr Plummer sedan första gången jag såg Sound of Music. Handlingen är mycket bra och man glömmer bort tiden och slutet är oerhört makabert trevligt och jag måste säga att jag verkligen njöt av att se på denna film.