Innocent Steps

Young-sae tänker börja tävlingsdansa igen och som tilltänkt partner kommer Chae-rin från Kina. De gifter sig för att hon ska få stanna, men snart visar det sig att hon kom i sin systers ställe och inte kan ta ett steg.

Originaltitel Daenseo-ui sunjeong
Regissör Park Young-hoon
Manus Park Gye-ok, Park Young-hoon
Genre 2000-tal, Komedi, Drama, Romantik
Skådespelare Jeong Yu-mi, Mun Geun-yeong, Park Keon-hyeong, Park Won-sang, Yun Chang

Mikka
2012-03-26
Manuset är helt enkelt skräp. Det dryper av sentimentalitet och osannolika händelser, och är omåttligt fånigt för det mesta. Jag gillar inte heller Mun Geun-yeong som tjejen i huvudrollen. På något sätt tar jag mig ändå igenom filmen och dansscenerna är roliga att se om man gillar sånt. Filmen har trots allt några scener som jag gillar. 2-
spunk_rat
2011-07-19
Tycker du att det är roligt att se på torkande målarfärg? Känns det som en god idé att slänga bort närmare 2 timmar av ditt liv på ingenting? Har du svarat ja på mer än ett av alternativen bör du absolut se den här filmen. Verkligen.
SandraSweden
2010-02-24
Den var helt okej och mysig att se på.
uCj
2007-09-30
Tyvärr en besvikelse. Filmen var inte direkt rolig, vilket bör ha varit närmast till hands. Istället försöker man göra den lite dramatisk och så vidare, men det hela faller platt då rollerna känns platta, ja inte ett dugg trovärdiga. Det enda som var rätt ok i filmen var en del av dansen, men även där finns betydligt intressantare och bättre filmer att välja.