Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.8
av 5

In Fabric


En klänning med en förbannelse över sig försöker ta livet av kvinnorna som bär den.


Originaltitel In Fabric
Regissör Peter Strickland
Manus Peter Strickland
Genre Komedi, Skräck, 2010-tal
Skådespelare Marianne Jean-Baptiste, Hayley Squires, Leo Bill, Julian Barratt, Steve Oram, Gwendoline Christie, Barry Adamson, Jaygann Ayeh, Richard Bremmer, Terry Bird, Fatma Mohamed, Sidse Babett Knudsen, Caroline Catz, Susanna Cappellaro, Simon Manyonda
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 83
Filmnummer 131403

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


idd
2020-10-23
Estetiskt väldigt tilltalande. Hade gärna fått vara mer avskalad och långsammare för min del. Utvecklades från småknasig till all out komedi i andra halvan, vilket jag tycker var lite synd.
Bumbi78
2020-10-11
Den vill vara visuell, lätt surrealistisk och retro på samma gång - och det har sneglats mer än en gång på Suspiria. Gillade den till en början, men ju längre det går upprepas samma scenario. Ett bra försök, men de skulle satsat på en mer komprimerad story.
haajen
2019-11-22
Blir en svag 4a till denna märkliga och ojämna film som trots allt är så välgjord och speciell att det är svårt att inte blir fascinerad. Slutet är isande perfekt.
KimEkberg
2019-10-18
väldigt tråkig film att kolla på, även om den har någon slags abstrakt ambition. Kan också uppskatta att universumet är ganska litet, att alla går till samma restaurang etc, men allt känns så blekt och futtigt, och perverterat pubertalt på något djupt störande sätt. hög snarkfaktor.