Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3
av 5

In Another Country


Isabelle Huppert spelar tre olika karaktärer, alla vid namn Anne som besöker en badort, bor på samma lilla hotell vid stranden och träffar samma grupp av människor, inklusive en viss livräddare som rastlöst vandrar upp och ner på stranden.


Originaltitel Da-reun na-ra-e-suh
Regissör Hong Sang-soo
Manus Hong Sang-soo
Genre Drama, 2010-tal
Skådespelare Isabelle Huppert, Yu Jun-sang, Yoon Yeo-jeong
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 72
Filmnummer 97885

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Kajanus
2015-06-18
Ett anmärkningsvärt magplask. Totalt intetsägande och trots sina försök till att skapa problem över språkbarriärerna så faller den på sin egen orimlighet. Huppert (och resten av skådespelarna) är rent utsagt usla. Lägg till ett DIY-foto som är tafatt så finner du absolut ingenting av intresse här.
hestret
2013-01-04
Underhållande, men inte en särskilt värd att komma ihåg och återbesöka. En rätt trist upprepning på vad Sang-Soo brukar ta upp i sina filmer. Att vi inte fick reda på vad som hände med inledningsstoryn störde mig rätt mycket också. Det som lyfter det är att jag är svag för filmer med flera historier och riktigt fina skådespelarinsatser.
KimEkberg
2012-11-11
jag tycker att den på samma gång är genialisk och meningslös. ytterst trevlig axelryckning, verkar vara regissörens stil.
Tonti
2012-11-10
En mycket roande och underfundig rulle med omisskännlig Hong-touch och en för ovanlighetens skull inte typecastad Huppert. På gränsen till fyra.
Sznax
2012-11-10
Det går inte att inte tycka om den här filmen. Sättet som kulturkrockar (och dålig kommunikation) skildras är helt perfekt och extremt underhållande. Hong får verkligen ut oerhört mycket av så väldigt lite. Tredje historien blir lite för mycket av en upprepning dock (även om den fortfarande är bra). Betyg 7.1
TheJack
2012-11-09
Det är fett hur Sang-soo castar Isabelle Huppert och låter henne få mest utrymme, men ändå gör en film som till största del handlar om koreanska män och deras lustar (vilket är ett typiskt Sang-soo-tema), där västerländska kvinnor är likadana fastän de är olika. Och Sang-soo fortsätter visa att han är en av de mest spännande verksamma regissörerna, både narrativt och visuellt. Utmärkt!