Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.5
av 5

Imogene


En pjäsförfattare iscensätter ett självmordförsök för att vinna tillbaka sin före detta pojkvän. Istället får hon sin spelberoende mamma som förmyndare.


Originaltitel Girl Most Likely
Regissör Shari Springer Berman, Robert Pulcini
Manus Michelle Morgan (I)
Genre Komedi, 2010-tal
Skådespelare Kristen Wiig, Natasha Lyonne, Annette Bening, Matt Dillon, Darren Criss, Michelle Hurd, June Diane Raphael, Nate Corddry, Mickey Sumner, Ronald Guttman, Brian Petsos, Ilana Levine, Nicole Patrick, Jimmy Palumbo
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 220
Filmnummer 99405

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


dafreakish
2017-01-30
Föga imponerad av detta långsamt berättade mischmasch av konstiga karaktärer och händelser. Man köper nästan ingenting av vad som händer och även om man skrattar ibland, Wiig är ju en komisk talang, så blir det mesta bara mer underligt än bra. Dillon är nästan förbluffande dålig och Balaban är totalt felanvänd. Nej, gör om gör rätt.
Kirikou
2016-11-19
En som har ett fantastikt persongalleri och skådespelare som håller toppklass (Kristen Wiig och Annette Benning är toppen) men historien är rätt platt.
Kajanus
2015-06-05
Fullständigt osannolik. Ett manus tunt som ett höstlöv. Karaktärer i total osynk med varandra. Wiig kan inte rädda detta, trots sin briljans.
Zipper
2014-05-30
Film som balanserar mellan komedi och drama utan att funka optimalt, det blir lite skakigt. Hade gärna sett dem gå en mörkare rutt vilket förmodligen hade gjort den roligare också. Solid ändå, tack vare bra skådisar. Gillar framför allt Bening som alltid är bra.
ulpe01
2014-05-01
Charmigt och småmysigt. Wiig och Benning är riktigt bra. Svag trea.
joakimfischer
2013-11-29
Jag gillar verkligen Kristen Wiig och det är en mycket trevlig film.. tyvärr är den lite tunn. Antingen mer komedi eller mer drama tack :)
1jesper1
2013-11-19
Har förvisso några roliga stunder och bra insatser från Wiig, Bening och Criss. Men filmen är alldeles för blasé och sitcom aktig för att funka. Tyvärr, för gillar verkligen många av de involverade.
Barneyk
2013-11-11
Stark tvåa, har en lite speciell stämning jag gillar och känns oväntat modern trots att man sett det mesta så många gånger förut. Problemet är att den sällan är direkt rolig och den är inte alls gripande eller smart nog för att fungera utan skratt. Men ändå trevligt mysig, lite småcharmig och småkul så där. Rätt bra skådespelare också. Men mer än en tvåa är det inte.
Bomkia
2013-11-01
Konstig film som ändå funkar. 3a.
ziferN
2013-10-30
Mysig, småkul och underhållande film som absolut fungerar att titta på om man inte har något annat för sig men samtidigt så försöker filmen desperat att vara roligare än vad den egentligen är. Kristen Wiig är dock en favorit som gör i princip att filmen går att kolla på, och att den har en liten charmig story.
Visa äldre kommentarer »