Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.4
av 5

Immortal


New York 2095. En ung kvinna med blått hår kommer ut från Central Park, som har blivit invaderat av... något. En underlig pyramid flyter i skyn, och gudarna från det gamla Egypten ger Horus sju dagar i frihet innan han skall dö. Frihetskämpen Nikopol vaknar ur sin legalt påtvingade dvala ett år för tidigt, och med ett ben för lite. Horus ger honom ett nytt, i utbyte mot hans hjälp. Av någon anledning är han intresserad av den blåhåriga flickan.


Originaltitel Immortel (ad vitam)
Regissör Enki Bilal
Manus Enki Bilal
Genre Drama, Animerad, Action, Kriminalare, Science Fiction, 2000-tal
Skådespelare Linda Hardy, Thomas Kretschmann, Charlotte Rampling, Frédéric Pierrot, Thomas M Pollard, Yann Collette, Olivier Achard, Corinne Jaber, Joe Sheridan, Jean-Louis Trintignant
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 746
Filmnummer 23535

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


ekback
2019-05-24
Intressant miljö och några intressanta karaktärer men handlingen är för platt och ointressant tyvärr. Animationerna är av låg kvalité men jag störde mig inte allt för mycket på dem, nästan lite kul(t) med 90-tals-tv-spels-cut-scene känsla ;)
Korben_Dallas
2015-03-16
Hela grejen med den egypysika guden, hans host och den blå kvinna var intressant. Annars nej, typ skum rulle och nog inte på de bra sättet.
xpor
2013-09-20
Sjukt vacker. Jag tycker att hela filmen känns platt i sitt skådespel. Den väger upp för det med alla vackra tankar som de skamlöst implementerar i filmen.
smillans
2013-07-14
njah gilla inte riktigt blandningen av animerat o vanligt
mindcooler
2012-10-22
Vad i självaste. Årets wtf. Inte likt nånting annat som jag sett. Kan inte avgöra huruvida den är bra eller inte.
Mikael602
2012-07-15
Galet skön bakisfilm. Hade kunnat få högre betyg om animeringarna varit bättre. Tv-spel idag har bättre grafik än vissa bitar, men jag gillar idén med att väva ihop riktigt människor med animerade karaktärer.
precious_death
2012-07-06
som så mycket annat som bygger på skriven förlaga. Bilals serie är väldigt mkt mer läsvärd och intressant. Kretschmann funka iofs bra men i övrigt är det mkt man är tvungen att ha överseende med, inte minst cgi'n som ser ut som ett halvtaskigt dataspel från 90-talet.
jeremy_jones
2012-05-11
Horus är en fantastisk karaktär och filmen är rätt trevligt bisarr. Dock är det så satans svårt att se igenom den där jobbiga CD-rom-spels-estetiken som jag tycker suger all själ ur historien. Mycket svag tvåa, som troligen hjälpte med lite "hjälpmedel".
Totenkopf
2012-02-18
Kommer ihåg att den var rätt seg historia, och lite halvknepig.
mezooo1990
2011-12-28
Jag har svårt att förstå handlingen och motivet! Helt allmänt kan jag säga att denna film är bra om du letar efter ''tidsslöseri''.
Visa äldre kommentarer »