3.6
3.6
Il Grande Racket
Ett brottssyndikat börjar utpressa småföretagare. Polisen Nico försöker med stora ansträngningar sätta dit dem, men de är alltid ett steg före.

Originaltitel | Il Grande Racket |
Alternativ titel | The Big Racket |
Regissör | Enzo G Castellari |
Manus | Enzo G Castellari, Massimo De Rita |
Genre | Action, Drama, Kriminalare, Thriller, 70-tal |
Skådespelare | Fabio Testi, Vincent Gardenia, Renzo Palmer, Orso Maria Guerrini, Glauco Onorato, Sal Borgese, Romano Puppo |
Kanonbra rulle.
Tokig rulle, skön fan, älskar den slutgiltiga stillbilden för eftertexterna.
Knallhård eurocrime som inte sparar på krutet för fem öre, ger tittaren precis vad den vill ha. Action titt som tätt, tokbra tempo, fantastisk musik, massa fränt våld och en läcker Fabio Testi som kalastuff snut som tar saker i egna händer och inte kompromissar alls. Här är Castellari i sitt esse verkligen, en fenomenal rulle som visar var skåpet ska stå!
Stenhård sadistisk och våldsamm slödder krossar Crime rulle med härliga karaktärer som alla har en anledning att ha ihjäl så mycket parasiter som möjligt! 5+
Stenhård och jävligt elak crime, den bästa jag sett hittills av Castellari. Lättförstådd handling och inte massa tugg som den här genren tyvärr kan lida av ibland utan action och tokigheter mest hela tiden. Massa kända ansikten från andra italienska rullar och de flesta får smaka på knytnävar eller kulregn. Det sedvanligt bra soundtracket är den här gången förbaskat bra dessutom.
snygga actionscener men jääääääkla segt annars
Röjigt värre.
riktigt fräsig snutrulle med snyggo-fabio testi i huvudrollen som röjer upp i träsket! pang pang å stenhårda karlar i mängder! lika smutsigt som det brukar vara, man vet atte e en italiensk rulle då den innehåller en gruppvåldtäkt på ett barn, jepp..
En av mina favoriter inom genren!
En av de hårdaste italienska poliziotto filmerna från 70-talet. Härliga shootoutscener och coola typiska slowmo scener som är Castellaris trademark. Gillar skarpt när Testi rullar runt i bilen. Stundtals elaka scener och det gillar vi. Ett par sköna karaktärer i filmen är också ett plus.