Idle Hands
Den 17-årigen Anton är en helt vanlig tonårskille. Han är lat, totalt utan ambition eller mål, mer än att möjligtvis komma inpå Molly. Allt detta förändras en dag, när en Halloween-förbannelse plötsligt har tagit kontrollen över hans högra hand - den är besatt. Följderna kommer Antons vänner att upptäcka på mycket nära håll.
Originaltitel | Idle Hands |
Regissör | Rodman Flender |
Manus | Terri Hughes, Ron Milbauer |
Genre | Komedi, Thriller, Skräck, 90-tal |
Skådespelare | Devon Sawa, Jack Noseworthy, Vivica A Fox, Seth Green, Elden Henson, Jessica Alba, Katie Wright, Kelly Monaco, Timothy Stack, Mindy Sterling |
Anton är en gräsrökande tonåring som inte gör mycket mera än ser på tv och sover. Hans två bästa polare har samma sköna stil. En dag så dör hans mamma och pappa blodigt men även fastän A... Läs mer »
En klassiker som funkar bättre efter ett par öl än helt nykter, men jämfört med en hel del andra 90-tals skräck komedier som "Jag vet vad du gjorde förra sommarn" Så har den här mycket högre klass.
Charmig film! Bra musik!
Kultklassiker! Väldigt spännande och samtidigt väldigt rolig! Skådespelarna och musiken är också bra!
En helt OK skräckkomedi. Blandningen mellan skräck och komedi är suverän. Det är i samma anda som Peter Jacksons "The Frighteners". Att jag sedan gillar Seth Green som skådespelare hjälper ju liksom att jag också gillar att bara titta på Jessica Alba. En liten bagatell att bara slappna av till och låta sig underhållas av.
Småkul film om en minst sagt snedtripp på muskotnöt och oregano. En alternativ spinn-off på den klassiska skräckhistorien om den "onda handen"....
Börjar som en blek skräckis och en vedervärdig komedi, men tar sig en bit in. Har definitivt sina stunder. Fyndigt splatter. (5+/15)
aww den va ju riktigt söt ^__^
Rolig och bra!
riktigt skoj!