Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.6
av 5

Ice Age: A Mammoth Christmas


Sid råkar förstöra Mannys julsten. Då hamnar han på tomtens lista över stygga personer. Han måste då åka till nordpolen för att försöka ställa allt till rätta, men i stället så skiter det sig rätt rejält för alla inblandade.


Originaltitel Ice Age: A Mammoth Christmas
Regissör Karen Disher
Manus Sam Harper, Mike Reiss
Genre Kortfilm, Animerad, Familjefilm, 2010-tal
Skådespelare Denis Leary (röst), John Leguizamo (röst), Chris Wedge (röst), Ray Romano (röst), Queen Latifah (röst), Ciara Bravo (röst), Seann William Scott (röst), Josh Peck (röst), T J Miller (röst), Billy Gardell (röst), Judah Friedlander (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 254
Filmnummer 94330

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Makta
2013-01-13
Tyckte den var urskön trots att julen är föbi!
norenorama
2012-03-11
Tyckte den var mycket charmig och höll på att få hjärtattack under skräck från Ekorren isdans ;) Hahaha
ShenLong
2012-01-17
tråkig handling, höll väl samma charm egentligen
schramm
2011-12-12
Ekorren är lustig, annars var det långt mellan skratten. Fult animerat men det var skönt att drömma sig tillbaka till en tid då global uppvärmning, kärnvapenkrig och japansk tentakelporr inte existerade utan man kunde njuta av en vit jul på riktigt.
dafreakish
2011-12-02
Charmigt som vanligt i Ice Age-världen men föga originellt. Svag 3a.
Docklands
2011-11-28
Så tomten kom innan Adam och Eva? Vad jag minns ifrån den påtvingande söndagsskolan så levde ”Saint Nicholas” i början 300-talet, men Adam och Eva skulle ju var de första mänskorna enligt det gamla testamentet. Som öppen satanist så är kristendomen och dess högtider väldigt förvirrande för mig, för att inte tal om dess temafilmer. Nä nu narras jag bara ;). Det här var ingen höjdare helt enkelt, ännu en film i kedjan av massproducerbart julskärpt utan hjärta. Om ingen ens vill bli dedikerad på IMdb som regissör eller manusförfattare och man låter småbarn dubba rösterna. Då vet man att det är illa.