Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.3
av 5

I, Tonya


Konståkerskan Tonya Harding gör stora framsteg i det amerikanska mästerskapet, men hennes framtid i sporten äventyras när hennes exman ingriper.


Originaltitel I, Tonya
Regissör Craig Gillespie
Manus Steven Rogers
Genre Drama, Komedi, Biografi, 2010-tal
Skådespelare Margot Robbie, Sebastian Stan, Allison Janney, Julianne Nicholson, Paul Walter Hauser, Bobby Cannavale, Bojana Novakovic, Caitlin Carver, Maizie Smith, Mckenna Grace, Suehyla El-Attar, Jason Davis (II), Mea Allen, Cory Chapman, Amy Fox
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 812
Filmnummer 126909

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


DOKAN
2023-01-30
Underhållande och mycket välspelat om en av de riktiga hårdingarna på isen och då snackar vi inte om Börje Salming. Men samtidigt ganska deprimerande med alla dessa besvärliga människor, finns inte någon karaktär man egentligen kan tycka om.
Sheepy
2022-04-30
Allison Janney är helt klart filmens stora överraskning. Filmen är intressant men jag hade velat ha ett större fokus på de unga åren i Tonyas liv. Onödigt mycket tid vigs åt ”incidenten”.
Gordyal
2022-03-20
Oavsett hur stor del av filmen som är sann, så känns den inte trovärdig och därför inte heller särskilt intressant, Svag trea. (7-/15)
Stygga-Vargen
2020-12-27
Hahaha! Sanningshalten i denna film kan man ju undra över men den är i alla fall sjukt rolig och skådespelarna gör ett bra jobb!
vonadel
2020-07-27
Här visade sig strategin med att priotera filmer som ska tas bort från Netflix vara en fördel. Denna överraskade nämligen positivt. Visste inte att de hade valt att göra en komisk take på denna egentligen tragiska händelse. Men, det fungerade faktiskt oväntat bra. 7/10
best_jeppe
2020-05-22
Måste säga att jag tyvärr fick kämpa mig igenom denna. Jag började titta på den på Netflix och såg ca 40 min innan jag tog en paus...som varade i uppskattningsvis 2 - 3 månader. Och sedan tittade jag klart på den. Kan vara att jag inte såg allt i ett svep som gjorde att jag inte gillade den men den var inte så jätteintressant tycker jag. Bra skådespelarinsatser dock. Stabil 2a.
yrkeschaufföre
2020-02-02
Jag gillade det konstiga sättet den är berättad på och Margot verkar vara en bra skådespelare när hon får nått att bita i.
Krantzylvania
2019-12-22
Den har samma ton som "The Dirt", alltså inte tillräckligt allvarlig när den ska vara allvarlig och inte tillräckligt rolig när den ska vara rolig. Jag förstår mig verkligen inte på sånna filmer.
Zebulonm
2019-07-28
Borde gjorts mer seriös...
kanemura
2019-07-24
Lite för mycket påtvingad sassy-het och den jävliga klyschan med äldre kvinnor som är fula i munnen där man ska tänka "haha vad crazy att hon är en gammal tant men ändå säger 'Fuck'". Nu kan ju Tonyas mamma varit sån men eftersom det är gjort på ett skojfriskt sätt här så impar det lika mycket som Hangover 2. Kanonbra skådespel dock och en stor del av filmen är underhållande!
Visa äldre kommentarer »