I sista sekunden
Johnny är en militär som ska eskortera en fånge. När fången flyr tar Johnny sin exfru till hjälp, eftersom han misstänker att fången ska mörda Sovjets ledare.
Originaltitel | The Package |
Regissör | Andrew Davis |
Manus | John Bishop |
Genre | Drama, Action, Kriminalare, Thriller, 80-tal |
Skådespelare | Gene Hackman, Tommy Lee Jones, Joanna Cassidy, John Heard, Dennis Franz, Pam Grier, Chelcie Ross, Ron Dean, Kevin Crowley, Nathan Davis, Marco St John |
Inte Hackmans finaste stund, men väl en sån där helt okej actionthriller man lätt fastnar i. Kyliga Chicago-miljöer, kommunistskräck och en helt okej biljakt.
Rätt så B:ig, svårt för Hackman och Tommy Lee Jones att lyfta rullen.
Filmen låg framme, började titta på den och upptäckte snart att jag sett den nyligen (det var väl därför den låg framme). Minns dock inte vad den handlade om, så kanske en omtitt en annan dag.
Edit: Tittade igen och förstår varför jag glömt vad den handlade om.
Ett barn av sin tid, men med dagiskompisar som Gene Hackman och Tommy Lee Jones så landar det hela. Till och med Gary Oldman skymtar förbi som allra hastigast.
Helt ok underhållning av klassiskt sent 80-tals snitt. Grym musik stundtals.
Gene Hackman och Tommy Lee Jones gör sitt och fungerar bra i denna uppvärmning inför "Jagad". Mest imponerande är musiken av James Newton Howard, speciellt under första halvan av filmen då den bjuder på magisk stämning. Tyvärr tappar den precis som filmen när det övergår till mer action. Trots allt en trevlig liten film om man gillar "I skottlinjen", "Jagad" och lite Lee Harvey Oswald...
Ganska spännande med många kända skådisar.
Helt okej kalla kriget-thriller.
Amerikansk standardthriller. Tidstypisk.
Helt ok action. Några bra skådisar som alltid är bra.