Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.1
av 5

I morgon börjar allt


Samuel, en man vars bekymmerslösa liv på Franska Rivieran vänds upp och ner när Kristin, som han haft en kortare romans med, plötsligt dyker upp och presenterar honom för deras nyfödda dotter Gloria. Kristin överlämnar Gloria med varm hand i hans vårdnad. Samuel som inte är riktigt redo för att plötsligt bli ensamstående pappa bestämmer sig för att följa efter Kristin till London och lämna tillbaka dottern. Men Kristin går inte att hitta och Samuel upptäcker till sin egen förvåning att han faktiskt inte är helt hopplös som pappa, bara lite okonventionell. Åtta år senare dyker Kristin plötsligt upp igen med en högst oväntad nyhet.


Originaltitel Demain tout commence
Alternativ titel Two Is a Family
Regissör Hugo Gélin
Manus Hugo Gélin, Igor Gotsmanov, Mathieu Oullion, Jean-André Yerles
Genre Drama, Komedi, 2010-tal
Skådespelare Omar Sy, Clémence Poésy, Antoine Bertrand, Gloria Colston, Ashley Walters, Clémentine Célarié, Anna Cottis, Raphael von Blumenthal, Raquel Cassidy, Cécile Cassel, Ben Homewood, Alice David, Mona Walravens, Howard Crossley, Anabel Lopez
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 97
Filmnummer 123187

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


HerrNenne
2018-07-20
Börjar riktigt bra, sen går det plötsligt ganska fort, och när problematiken kommer in så hoppar den vildsint mellan extremer vilket gör att man tappar intresset lite. Men rätt trevlig.
Stygga-Vargen
2018-07-19
Överdriven och larvig.
jack_jack_jack
2017-08-24
Den har sina stunder, men för många saker känns väldigt förhastade eller ogenomtänkta
choklatchip
2017-08-09
Svårt att sätta fingret på vad det är som gör att filmen inte når ett högre betyg. Kanske försöker den vara lite för rolig och för perfekt samtidigt som den vill bygga upp ett starkt vemod som i slutändan kräver en summering för att gripa tag i en. Nja... jo, men för all del skulle jag säga.