I krigets spår
Tioåriga Pug bor tillsammans med sin mor Ruby på en farm. Tre år tidigare rapporterades Pugs far som saknad i krig och under tiden har gården förfallit. En dag kommer en främling in i Ruby och Pugs liv. Både Ruby och hennes dotter blir betagna av mannen och han skänker dem hopp om ett nytt liv.

Originaltitel | Run the Wild Fields |
Regissör | Paul A Kaufman |
Manus | Rodney Patrick Vaccaro |
Genre | Drama, 2000-tal |
Skådespelare | Sean Patrick Flanery, Joanne Whalley, Cotter Smith, Alexa PenaVega, Shawn Lawrence, Bill Lake, Paulette Sinclair, Aaron Ashmore, Bradley Reid, Ron Payne, Diane Douglass, Christine Brubaker |
Jag tycker nog denna var sevärd...
Härlig rulle! Solklar femma. Brister dock lite vad gäller soundtracket. Titeln fick mig att tro att lundabandet Wild Fields (FINNS PÅ SPOTIFY!, lyssna nu!) hade ett smidigt finger med i spelet. Dessvärre blev jag besviken. Frånvaron av kvalitativ musik (Wild Fields) gjorde att jag lämnade salongen modfälld, bitter och med domnade extremiteter / En som vet.
Ok att titta på. Fordonen ytterligt välvårdade, kul att se, men känns inte helt trovärdigt. Väldigt mycket moralflaggsviftande och "the american way".
juicehead, jo verkligen! fast i denna slipper man richard vilket är ett stort plus, heh.
Är inte denna väldigt lik Sommersby med Richard Gere?
känslan sa direkt en fyra och det är den man ska gå efter tycker jag. han är ingen Johnny D men han är bra.
Är hjältemod verkligen likvärdigt med villighet att gå ut i krig? Sean Patrick Flanery är strålande som alltid.
Filmen är helt underbar med bra miljö. Sean Patric F spelar utmärk som Tom i filmen. Utan tvekan en stark 4:a. :)
den är ok, inte mer
men ändå hallmark, kom igen.
hur mysig som helst! håller helt me Lizz!