Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.7
av 5

I Hate Valentine's Day


En florist försöker att övertyga en restaurangägare att gå ut på en dejt med henne, utan att känna att det måste bli ett fullskaligt förhållande.


Originaltitel I Hate Valentine's Day
Regissör Nia Vardalos
Manus Nia Vardalos
Genre Komedi, Romantik, 2000-tal
Skådespelare Nia Vardalos, John Corbett, Judah Friedlander, Zoe Kazan, Stephen Guarino, Amir Arison, Gary Wilmes, Mike Starr, Jay O Sanders, Rachel Dratch, Jason Mantzoukas
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 357
Filmnummer 73330

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


AmyTatti
2016-02-15
Jag sätter en tvåa för den hade sina stunder i utkanterna men huvudhistorien är bara för konstig. Fem-dejt-regeln är för osannolik och vem fan skulle gå med på det. Intressant att det är en kvinna som är relationsrädd, det brukar ofta porträtteras som ett manligt drag, men det räddar ju inte den här filmen.
Tatty
2015-12-28
Romantiska filmer brukar jag inte kolla på för de är för romantiska men gav denna filmen en chans att kolla på. Filmen är lagom mysig och bra. Sett den en gång och det räcker nog en gång för man glömmer inte nästa gång vad som händer i filmen.
idaho1981
2015-12-28
Värre än så här kan det knappast bli. Uruselt manus (med samma tema som tusentals filmer tidigare där det tagits om hand tusen gånger bättre) och dessutom är skådespeleriet under all kritik!!
Larsson4
2013-12-02
bland de sämsta ja sett. dåliga skådespelarinsatser och dåligt manus och allt annat var också dåligt. somnade :)
mjölk
2012-11-26
-/10
need_sleep
2012-07-23
Riktig dålig... Jag är givmild som inte ger den en etta men det var inte raktigenom ett lidande. De passade i "Mitt stora feta grekiska bröllop" men här var det snarast patetiskt... En väldigt svag 2:a.
Juu_W
2010-11-08
BESVIKEN! "Mitt stora feta grekiska bröllop" var ju super så jag hoppades verkligen på den här men... Näe!
johanjaatinen
2010-06-12
Nia Vardalos var bra i "Mitt stora feta gregiska bröllop" men det var ett stort misstag att låta henne skriva manus och regissera...
Carie
2010-05-20
Somnade, fick se slutet dagen efter, men ja förutsägbar, så den får en 3a.
Hasselnöt
2010-05-18
trodde att jag skulle tycka om den om inte annat så lite ögongodis i John Corbetts rollfigur ;) . ...men ack så fel jag hade. Den personkemin som fanns i "mitt stora feta..." existerade ju inte över huvud taget här! Och då blev ju det här vedervärdigt sliskiga manuset knappt genomlidiligt!
Visa äldre kommentarer »