Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.7
av 5

I Can't Think Straight


Filmen utspelar sig i London och handlar om Tala och Leyla som möts under förberedelserna för Talas bröllop. De blir förälskade men religion och värderingar står i vägen. "Ännu en brittisk, indisk, muslimsk, arabisk, kristen, lesbisk romantisk komedi".


Originaltitel I Can't Think Straight
Regissör Shamim Sarif
Manus Kelly Moss, Shamim Sarif
Genre Drama, Romantik, 2000-tal
Skådespelare Lisa Ray, Sheetal Sheth, Dalip Tahil, Antonia Frering, Nina Wadia, Ernest Ignatius, Siddiqua Akhtar, Amber Rose Revah, Anya Lahiri
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 139
Filmnummer 67560

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Barneyk
2017-06-20
Skådespeleriet och dialogen är så plågsamt usel och jag vet inte om det är ljudsättningen eller vad men det känns så otroligt krystat och dåligt. Men den har ett par poänger som funkar och dom är ganska söta ihop som andra sagt. Men oj vilken svag tvåa.
JPerlie
2016-11-09
Inge vidare. Fångade inte mitt intresse förrän typ mot slutet. Och då kändes det lite halvhjärtat. Skådespelet är crap, vissa bättre än andra. Tjejerna va fine men jag hade velat känna med dem lite mer. Storyn va alldeles för svagt framförd.
divaad
2014-06-24
Slempropp.
JimCarrey
2013-03-21
"en brittisk, indisk, muslimsk, arabisk, kristen, lesbisk romantisk komedi" lät ju lovande men ibland räcker det inte att proppa in en massa förväntat motsägelsefulla saker och hoppas på det bästa. Kameraarbetet och klippningen är okej men resten är otroligt dåligt. Manuset och skådespeleriet är uselt utan att lyckas bli kalkonroligt utom vid några enstaka tillfällen. Karaktärernas bevekelsegrunder verkar vara hämtade från en idiots föreställningar om hur idioter fungerar. Visserligen är huvudpersonernas skådespeleri och kemi så usel att de oförhappandes lyckas likna osäkra lesbianer i vardande men det finns gott om pinsamma repliker som väger upp för det lyckosamma sammanträffandet.
Danny_Boy
2012-07-30
En svag trea
Carie
2010-05-27
Neeeeeejj!
Paddyeahh
2009-09-18
Åh nej, inte ytterligare en brittisk, indisk, muslimsk, arabisk, kristen, lesbisk romantisk komedi! Sådana har jag ju börjat tröttna på! Okey, allvarligt talat. Den var otroligt söt och mysig och gjorde mig på bra humör.
kelsey
2009-09-16
dude... vad var felet med te-bruden? :(
voyageur
2009-09-15
Fin story men skådespelet håller dessvärre inte alls.
molls
2009-07-09
Synd att skådespeleriet var så dåligt, det hade kunnat bli en väldigt bra film annars.
Visa äldre kommentarer »