Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.6
av 5

I Am Number Four


John Smith ser ut som vilken high school-student som helst. Men han är en ung man med enastående talanger, jagad av en hänsynslös fiende som skickats för att döda honom. Ständigt på flykt tillsammans med sin beskyddare Henri är John alltid den nya killen i skolan. Men i den lilla stad i Ohio som för tillfället är hans hem upplever John saker som förändrar hela hans liv - sin första kärlek, nya krafter och en koppling till fler som delar hans enastående öde.


Originaltitel I Am Number Four
Regissör D J Caruso
Manus Alfred Gough, Miles Millar, Marti Noxon
Genre Drama, Action, Romantik, Thriller, Science Fiction, 2010-tal
Skådespelare Alex Pettyfer, Timothy Olyphant, Dianna Agron, Callan McAuliffe, Teresa Palmer, Kevin Durand, Jake Abel, Jeff Hochendoner, Patrick Sebes, Emily Wickersham, Greg Townley, Reuben Langdon, Brian Howe, Andy Owen
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 4068
Filmnummer 85672

Recensioner

Skapad 2019-12-22 av Sarlac
En ung man som lever ett dubbelliv tillsammans med en beskyddare försöker gömma sig för en grupp morbida utomjordingar som är ute efter dem, eller närmare bestämt den unge mannen. Anledningen t...   Läs mer »

Kommentarer


Rai
2018-01-02
Nä, usel, inte bra alls!!
Simon_19
2016-09-21
Trevlig vid vissa tillfällen, men i stort sett kändes den väldigt framtvingad och oklar. Kasst slut dessutom. Nej, en tvåa landar vi på.
dahlbäck
2015-09-12
Usel
Robodan
2015-08-02
Verkligen inte bra. Finns väl lite att ta på stundtals så att den undviker ettan
zallaxx
2015-02-23
rätt bra trots sina twillight-stunder. kunde varit lite mer backstory och lite mindre romans dravel överlag..
SaraAlt
2015-01-27
Det absolut enda bra med den här filmen är att den har blivit en fantastisk måttstock över dåliga filmer. Skalan går från "nåja, den var iaf inte lika dålig som I am Number 4" till "urgh, nästan lika kass som I am Number 4" och slutligen "sämsta skiten jag sett sedan I am Number 4 (och det säger ganska mkt)". Skalan är alltid lika användbar och har hjälpt mig sätta ord på vad jag tyckte om kassa filmer sedan 2011!
mapal99
2014-05-05
Ojojoj , denna blir aldrig gammal . Älskar den och Alex Pettyfer :) Jättebra verkligen , rekommemderar den starkt :)
RunRiot
2013-09-02
Den börjar inge vidare, efter fem minuter var jag nära att stänga av eftersom den var ett potpurri av alla klyschor och stereotyper man kan hitta. Däremot blir den bättre efter ett tag och slutet är rätt tillfredsställande. Det enda jag riktigt stör mig på är Teresa Palmer. Har inte sett nåt annat med henne tidigare. Är hon alltid sådär dålig?
snöbrigad
2013-08-10
Justin Bieber-lookalike försöker vara en god Sylar. Enough said.
Silvanesti
2013-08-10
En stark 1:a dock eftersom jag skrattade en hel del. Främst åt hur kass den är....
Visa äldre kommentarer »