1.3

Hydra

Ett gäng rika jägare betalar en mystisk kapten för att få jaga brottslingar på en öde ö. Vad de inte hade förväntat sig var att ön skulle vara bebodd av ett monster ur de grekiska mytologin, som sakta men säkert ser till att det är jägarna själva som nu är jagade!

Originaltitel Hydra
Regissör Andrew Prendergast
Manus Peter Sullivan (II)
Genre Fantasy, Science Fiction, Skräck, 2000-tal
Skådespelare Dwayne Adway, Texas Battle, William Gregory Lee, Ed Blinn, Roark Critchlow, Paul Rae, James Wlcek, George Stults, Dawn Olivieri, Michael Shamus Wiles, Jana Williams, Alex McArthur, Matthew Willig

Robkiller
2022-10-25
SyFy med skitfula monster. Lika uselt som väntat.
2019-02-11
Ytterligare ett livsfarligt cgi-monster och en samling våpiga karaktärer som villigt låter sig jagas. Inte värsta skräpet jag sett och dealen med Hercules svärd var ett himla roligt påhitt.
ToddDowney
2011-10-27
Visst dåliga effekter, men en riktigt skön monster film endå:)
Planekonomi
2010-12-08
This is the shit, ordagrant.
ConanBarbaren
2010-12-08
Haha, luckorna i manuset ar bland det varsta jag sett. Blev helt forbryllad!
Slakob
2009-10-14
Heeeemsk. Enda anledningen att jag kollar på skräp som sci-fi channels filmer är för att kommentera alla korkade karaktärer i filmen och de dåliga dataeffekter. Den här får i alla fall ett plus för att den var gorig, men mycket dras ned av ja, allt annat.
Rubbermonster
2009-09-20
Ett coolt monster, men annars är det verkligen samma gamla vanliga scifi channel trams
TMM
2009-07-20