Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.5
av 5

Hundtricket


Mario, Micke och Simon är tre killkompisar i 20-års åldern. Mario och Micke försöker hjälpa Simon att skaffa en tjej, men efter Marios prat om livslång kärlek och Mickes krogrundor med one-night-stands tröttnar Simon. Då kommer Micke med en ny idé - pröva hundtricket.

OBS!! Icke att förväxla med kortfilmen från 2000.


Originaltitel Hundtricket
Alternativ titel The Dog Trick, Hundtricket - The Movie
Regissör Christian Eklöw, Christopher Panov
Manus Christian Eklöw, Christopher Panov
Genre Drama, Komedi, Romantik, 2000-tal
Skådespelare Linus Wahlgren, Alexander Skarsgård, Josephine Bornebusch, Ivan Nikcevic, Kjell Bergqvist, Lamine Dieng, Malin Hortell, Tina Harbom, Roger Zapfe, Sara Lewerth, Sofia Zouagui
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 10462
Filmnummer 7673

Recensioner

Skapad 2019-11-27 av
När jag först hörde talas om denna film tvekade jag på om den skulle vara bra eller inte. Den hade fått väldigt hög status av tidningar och annat men hade en titel som lät väldigt tråkig. me...   Läs mer »

Skapad 2019-11-09 av Kiril
Wow! Det är det enda jag kan säga om det svenska filmåret just nu. Året 2000 undantaget, har det funnits få skäl till hyllningar av den svenska filmen. Jag har länge haft inställningen att den...   Läs mer »

Kommentarer


Albion
2022-12-25
En charmigt dålig film, kan man säga så? Frågan är hur mycket man kan ha överseende med bara. Bitvis ganska kul och charmig i alla fall. Betyget får landa in på en svag 3;a, 3-
karlmats
2022-03-20
Det här var ju inte speciellt bra, jag hade å andra sidan inga större förväntningar på att min gamla 3a skulle hålla så jag kan inte säga att jag är direkt besviken heller. Allt känns oerhört lågbudget men det är ju kul att två unga grabbar kan komma lite från ingenstans och göra en film där man får med så pass namnkunniga skådisar. Linus Wahlgren är ingen vidare skådis och hans karaktär är alldeles för mjäkig för sitt eget och publikens bästa. Killen som spelar Mario är väl ännu sämre och känns som att han kommit direkt från sitt dagjobb för att läsa in lite repliker. Skarsgård visar på potential och är väl filmens roligaste karaktär då "Robinson-Micke" på sätt och vis är en överdriven men rätt träffsäker bild av den här typen av människor. Bornebusch är väl ok men allt känns ganska taffligt, lite typiskt för en svensk komedi. För en lågbudgetkomedi från den här eran så känns Jalla Jalla som ett betydligt piggare val. En någorlunda stark 2a ändå, det går att se i brist på annat.
dudson
2022-01-11
Tramsig "feel-good-rulle" som inte åldrats alltför väl direkt. Kan vara den mest onödiga Svenska film som gjorts!! Josephine-Bornebusch är allt läcker i hennes tidiga roll här ändock" .Nice ögon godis! ")
Tatty
2020-08-09
Gillar den! Rolig, mysig och knäpp! Gillar Alexander Skarsgård i filmen!
yrkeschaufföre
2018-12-28
Småmysig men väldigt mycket medel över den här.
Rai
2018-10-12
Fy fan vad sämst den här filmen är!!!
Ful_fisk
2017-09-27
Ah, Hundtricket, denna milstolpe i mesighet! Vad som slår mig när jag nu ser om den är dels hur lågt produktionsvärde den har (hopplöst grådaskigt foto från början till slut) och dels hur seg den är. Det börjar väl rätt okej (bortsett från den fattiga lågbudget-känslan) med några kul skämt och grejs, men så fort Bornebusch dyker upp blir det mest bara drama på drama utan varken engagemang, charm eller humor. Och slutet är bara för jävla mycket; jag fattar att det ska vara en vink till Hollywood, men det blir ändå urlarvigt. Som helhet är filmen rätt jäkla värdelös alltså, även ifall Alexander Skarsgård levererar ett par roliga repliker och situationer. Jag ger filmen en etta men rekommenderar ändå alla att se den endast på grund av de tre ynka scenerna Kjell Bergqvist är med i. Alla tre scener är komplett guld och bland det bästa som gjorts inom svensk komedi-film! Att de ligger inbakade i denna smörja är fullkomligt obegripligt.
picklessmulan
2017-08-27
Besviken då jag hoppades på mer. Skarsgård ok resten sög. Kass produktion.
Stygga-Vargen
2016-07-31
Lite annorlunda upplägg men det funkar. Extremt rolig på sina ställen och skådespelarna gör bra ifrån sig. Väldigt förutsägbar är den ju men det är ju trots allt en romantisk komedi vi pratar om.
AlbinWesley
2016-03-02
Fyyyyfaaaaan både Linus Wahlgren och Alexander Skarsgård är totalt värdelösa här, skämskudden är välbehövd. Gräsliga karaktärer och banaliteterna staplas på varandra från första till sista scen typ.
Visa äldre kommentarer »