billiga elavtal

billiga elavtal
3.4

Hunddagar

Under några heta dagar i Wien visas några olika österrikares liv upp. Sex, våld och total oförmåga till normal mänsklig kontakt är ingredienserna i Seidls första fiktionsfilm.

Originaltitel Hundstage
Alternativ titel Dog Days
Regissör Ulrich Seidl
Manus Ulrich Seidl, Veronika Franz
Genre Drama, 2000-tal
Skådespelare Erich Finsches, Maria Hofstätter, Gerti Lehner, Alfred Mrva, Franziska Weiss

Skapad 2019-12-22 av weng-weng
Är du typen som skrattar åt människor med Tourettes syndrom? Tycker du att problematiken kring all världens elakhet och människors outgrundliga oförmåga att stå ut med varandra är något som ...   Läs mer »

Rehn108
2015-11-15
Tänk helt vanliga episodfilmer, med en bunt karaktärer som mer eller mindre inte har något med varandra att göra. Sådana har vi sett från Hollywood. Men så klär vi av filmen alla glamorösa inslag, och i många fall klär vi även av människorna i filmen. Istället går vi ner i deras källare och ser vad vi hittar för mörker där. Då får vi filmen Hunddagar. Ett gäng smutsiga, nakna, tunga porträtt från några heta sommardagar i en österrikisk stad.
emj
2012-05-06
Jag kommer ihåg den så här 10 år efter, och fan vad jobbig den var 33.3% av vårt sällskap lämnade salongen. Så det är klart den gav något, men jag rekommenderar den inte till någon..
Fredzon_M
2012-05-06
Egentligen helt ok misärsklidring som är ganska rolig emellanåt, men jag kände inte att det gav mig någonting.

2011-12-04
Man kan riktigt höra hur diskussionerna gick om hur man på bästa sätt kan chockera tittaren. Åh, vad mer snaskigt kan vi komma på? Tycker sån här film bara är löjlig.
Galivan
2011-08-10
Briljant i stora delar. Men lite för upprepande av scener med kränkningar, en slags psykologisk sadism, eller vad man skulle kunna kalla det. Men som han säger, det är långt ifrån värre än verkligheten. Men Import/Export var bättre, mindre effektsökeri och provokation, men samma stil.
Paddyeahh
2011-08-02
Obehaglig.
LasVegas
2010-10-02
Jag fann mig sjalv sittandes med enormt manga intryck men detta ar nog den forsta filmen da jag faktiskt inte kunnat visa ett enda kanslouttryck under hela filmen. Jag var helt stoneface genom hela filmen trots att den ar mycket stark och hemskt uttrycksfull. Jag gillar hur de olika karaktarerna forhaller sig gentemot varandra.
robest
2010-08-02
Får mig att tänka på roy andersson i österrike. Två av de mest jobbiga karaktärer jag har sett. Autisttjejen och snubben med den fula lila bilen och världens starkaste kvinnohat.
hairofthedog
2010-01-05
österrike!
Hengman
2009-10-12
Denna film kan vara riktigt bra, om man gillar att se när fula personer har sex. Pretentiös, tjatig, äcklig.