Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.2
av 5

Hum Dil De Chuke Sanam


Sameer är en halvindier uppvuxen i Italien som återvänder till Indien för att lära sig klassisk musik av den framstående Darbar. Han förälskar sig snart i dennes dotter Nandini och känslorna är besvarade. Men Nandini blir bortgift till Vanjer och Sameer reser tillbaka till Italien. Snart upptäcker Vanjer att hans fru inte är lycklig och han bokar en resa till Italien.


Originaltitel Hum Dil De Chuke Sanam
Alternativ titel Straight from the heart...
Regissör Sanjay Leela Bhansali
Manus Amrik Gill, Kenneth Phillips, Sanjay Leela Bhansali, Pratap Karvat
Genre Musikal, Komedi, Romantik, 90-tal
Skådespelare Aishwarya Rai, Salman Khan, Ajay Devgan
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 37
Filmnummer 12431

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


ninaemilia
2009-11-12
Njaa, jag vart inte helt övertygad av storyn. Ibland misstänker jag att "de" försöker lura på mig en massa föreställningar som jag inte vill köpa, speciellt då om äktenskapet, som har en himla annan karaktär i det guldglänsande landet. Men dramat var välspelat, och hade ett allvar som ofta saknas. Aishwarya Rai är ju förtjusande, som väntat.
rogertaurus
2008-01-16
MinotaurKing: Menar du Devdas från 1955? Den andra Devdas är ju i sådana fall en kopia av denna då Devdas kom några år efter denna.
MinotaurKing
2007-11-28
Tråkigt. Om du har sett Devdas, så är denna en kopia på Devdas. Helt besviken.
Shangri-La
2007-11-18
Väldigt välkomponerad film: vackra bilder och scenografi, fint skådespel av fr.a Aishwarya och fint uppbyggt drama och ovanligt starkt soundtrack.
Choy
2007-06-01
Första halvan är bara en lång rad sångscener utan uppehåll för att följas av en oerhört förutsägbar historia om deras sökande. Hade förväntat mig betydligt mer av filmen, men det här känns alldeles för amatörmässigt.
rogertaurus
2007-02-06
En av mina absoluta favoriter. Har inte gråtit eller kännt mig så förälskad på bio tidigare som när jag såg denna på Stockholms Filmfestival.
Kiba
2005-12-17
Jag störde mig jättemycket på att dom låtsades att de var i Italien hela andra halvan av filmen, fastän det var helt uppenbart att de var i östeuropa (Budapest för att vara exakt.)