Hulk vs Wolverine
Handlar om Wolverine som ska leta upp Hulken. Wolverine får det inte lätt och hamnar i trubbel
Originaltitel | Hulk vs Wolverine |
Regissör | Frank Paur, Sam Liu |
Manus | Craig Kyle, Christopher Yost |
Genre | Action, Animerad, Kortfilm, 2000-tal |
Skådespelare | Steve Blum (röst), Fred Tatasciore (röst), Mark Acheson (röst), Nolan North (röst), Bryce Johnson (röst) |
Den här gillade jag, kul att man även fick se Deadpool.
Som sagt var filmer om superhjältar är inte min grej. tecknad som otecknad !!
Bättre än Hulk Vs Thor. Föredömligt brutal och våldsam. Extra plus för Deadpool.
Lite för simpelt för pappan, för våldsamt för sonen.
Njae. Ful och storyn gör sig inte riktigt för kortfilmslängden. Plus för deadpool.
En del underhållande Hulken-action, en skön Deadpool, men inte så mycket mer.
Jag har bara sett de vanliga X-Men filmerna så detta var bara ett totalt fiasko i jämförelse. Så sjukt löjliga karaktärer som ser så otroligt oproportionella ut så det finns inte haha! Och what's up med hulken som snackar massa det gör han ju inte i de vanliga spelfilmerna. För de som är marvel-fags och har läst varje serietidning och sett varje barnprogram med de här "superhjältarna" så kanske den här filmen är bra men inget för mig. Skräp. Svag 2.
bättre än den med thor i alla fall! lite mer karaktär och attityd i denna. förstår dock inte varför så många tecknade hulkfilmer ska göras. låt andra briljera!
trevligt med deadpools medverkan, inte mycket mer
Åh herregud, den här filmen är inte ens värd att kommentera, men jag tänker inte ta bort den text jag nu väl har skrivit, det är filmen inte värd. Skitfilm