2.5
2.5
Härmed förklarar jag er Chuck och Larry

Chuck och Larry är två duktiga och präktiga brandmän, som även är bästa vänner. Larry är änkling och lever nu för sina två barn. Chuck njuter i fulla drag av sitt singelliv. Én dag stöter Larry på problem när han vill göra sina barn som förmånstagare till sin livsförsäkring. Enligt lagen behöver han ha en partner, m.a.o, han måste ingå äktenskap. Men vem säger att det måste vara med en kvinna? Larry frågar sin bästa vän Chuck om att göra honom sitt livs tjänst och Chuck ställer upp.
Originaltitel | I Now Pronounce You Chuck and Larry |
Regissör | Dennis Dugan |
Manus | Barry Fanaro, Alexander Payne, Jim Taylor |
Genre | Komedi, 2000-tal |
Skådespelare | Adam Sandler, Jessica Biel, Kevin James, Steve Buscemi, Dan Aykroyd, Ving Rhames, Nicholas Turturro, Allen Covert, Rachel Dratch, Richard Chamberlain, Rob Schneider, David Spade, Cole Morgen, Shelby Adamowsky, Nick Swardson, Mary Pat Gleason |
Helt klart den roligaste Sandler komedin jag sett!#) Har annars svårt för den snubben, men här så var framförallt samspelet med Kevin-James gudomligt bra.
Sen att storyn är total vrickad gör ju det inte sämre. Härligt sexistisk och frispråkig rakt av. Det var mera vågat förr om åren.. Detta hade inte kunnat göras i dagens hysteriskt äckliga pk/woke samhälle. 3+
När den är som "bäst" är den ofrivilligt rolig för att den är så enormt korkad. Jätte-enormt korkad. Mastodontiskt korkad. Kan vara världens mest korkade film.
Tja, så där...
Det känns tveksamt om det finns någon annan film som har så låg potential som denna. Två bedrövliga komiker i huvudrollerna och en totalt genomusel grundidé. Då hade jag nog ändå trott att de skulle bygga upp den idén bättre än vad de gör, här får vi aldrig någon anledning till att hoppas på något annat än att de jävlarna åker fast. Men det är relativt litet problem i sammanhanget förstås. Jag vet inte när den är som värst, när den är homofobisk eller när den är moraliserande. Fast allra värst är den förstås när den är Rob Schneider. Annars går väl all humor ut på att slänga gay-stereotyper på publiken och dra de mest uppenbara skämt man kan tänka sig på detta tema. Och på att Kevin James är tjock förstås. Ettan kändes given på ett tidigt stadium
Bland det sämsta jag någonsin sett.
En rolig och underhållande film med bra skådespelare. Svag 4:a.
Jag borde egentligen höja de flesta mina andra ettor, för att de inte är nära på så dålig som den här.
En rolig och bra film med Adam Sandler och Kevin James. De spelar rollerna med varandra jätte bra. Gillar filmen.
Standard halvskoj komedi alá Sandler.
vilken jävla äcklig sexistisk, homofobisk grabbfilm. plågade igenom mig i 10 minuter, sen gick det bara inte. usch!