Hopplös och hatad av alla

Sidney Young är en desillusionerad och intellektuell man som både beundrar och avskyr kändis- och modevärlden. Hans alternativa magasin driver med stjärnor och hånar trender, så när Young blir erbjuden ett jobb på det konservativa Sharps magazine i New York är det en chock! Nu börjar Youngs arbete och hans kärleksaffär med kollegan Alison Olsen kommer antingen hjälpa eller stjälpa honom.

Originaltitel How to Lose Friends & Alienate People
Regissör Robert B Weide
Manus Peter Straughan
Genre Komedi, Romantik, 2000-tal
Skådespelare Simon Pegg, Kirsten Dunst, Megan Fox, Jeff Bridges, Gillian Anderson, Danny Huston, Miriam Margolyes, Bill Paterson, Max Minghella, Diana Kent, Margo Stilley, Isabella Calthorpe, Charlotte Devaney, Jane Perry, Thandie Newton, Janette Scott, Ashley Madekwe

Skapad 2019-11-19 av bluevelvet
Sidney Young (Simon Pegg) driver en alternativ skvallerblaska som inte har ett alltför högt anseende i branschen. Hans dilemma är att han både känner avsky och beundran för den ytliga kändisvä...   Läs mer »

Paramis
2021-01-23
Denna fibblades bort efter för många scener som va ämnade att vara roliga men blev bara framkrystade. Vissa filmer fungerar bara inte och har inte den rätta touchen, detta är definitivt en av dom.
pelikan
2021-01-22
Trevligt och roligt, förutom några fånigheter som får för långt. Kul fredagsunderhållning, men lämnar knappast några djupare spår.
HerrNenne
2020-03-01
Känns cynisk åt båda hållen, som om den inte riktigt har något att säga. Pegg funkar som osympatisk tönt, men så fort vi förväntas heja på honom är det kört.
BarryHero
2018-10-09
Den sanna historien verkar lite intressant (förutom att han verkar oerhört osympatisk och enerverande), men denna film är varken bra eller rolig. Gillar Simon Pegg hyfsat i vanliga fall, t ex i Shaun of the Dead och Paul, men här är han bara irriterande och oerhört ogillbar. Kärlekshistorien känns otroligt krystad och filmen känns väldigt "slapstick-ig" för att vara baserad på en sann historia.
Mikael602
2016-01-01
Simon Pegg överspelar alldeles för mycket tyvärr.
2014-12-22
Simon Pegg leder här en riktigt fin grupp av dels bra skådespelare och dels kända skådespelare i en riktigt trevlig och (för stunden) underhållande komedi. Pegg är en stor favorit hos mig när det kommer till komedi-skådisar så därför var det självklart för mig att se denna film. Jag har läst att en hel del vill kategorisera denna film som romantisk-komedi vilket jag tycker är fel. Faktum är att med undantag av några klicheaktiga snedsteg sista halvtimmen så lyckas den undvika just den genren. 3+
AddeColciago
2014-07-27
För enkel och för mycket slapstick.
vonadel
2013-12-26
Bättre än förväntat. Ibland tror jag nästan det kan vara bra att först inte ha läst boken. Inte allt för sällan misslyckas nämligen filmen att ge boken rättvisa . När jag såg den beskrevs den som en dramakomedi men romantisk komedi som den beskrivs som här tycker jag stämmer bättre. Bitvis riktigt rolig. Bra skådisar. Stark trea eller svag fyra. Blir det senare. 7/10
Harford
2013-05-22
En väldigt rolig film helt enkelt. Att den sedan bygger på verkliga händelser gör det bara ännu roligare. Den som jobbat i journalistbranchen vet hur sann filmen är. Alla borde läsa den självbiografiska och mycket roliga boken av Toby Young som filmen bygger på. I verkligheten var tidskriften Vanity Fair och chefen den ökände Graydon Carter.
C_Gable
2012-10-28