billiga elavtal

billiga elavtal
2.5

How to Be

En ung man går igenom en livskris och övertalar en kanadensisk självhjälpsguru att komma till London för att hjälpa honom.

Originaltitel How to Be
Regissör Oliver Irving
Manus Oliver Irving
Genre 2000-tal, Drama, Komedi
Skådespelare Robert Pattinson, Rebecca Pidgeon, Powell Jones, Jeremy Hardy, Michael Irving, Mike Pearce, Johnny White, Alisa Arnah

Lijep
2012-11-27
Haha! Underbar svart humor, älskar meningslösheten, stämningen blir bara bättre av att filmen är lite "B". Jag skrattade högt!
Ell
2010-09-05
Möjligtvis en av de värsta filmer någonsin som skådat dagens ljus. Försöker att vara pretentiös eller bara driva med genren livskris. Handling, meningsfullhet, röd tråd och agerande uteblir, kvar blir istället ett stort svart jävla hål av -total meningslöshet.
J-Andersson
2010-08-22
Jag orkade inte ens se klart, vilket är ganska ovanligt. Automatiskt etta av den anledningen.
MrsRatched
2010-08-08
Konstig film, overkliga karaktärer men det finns någon slags kärlek till det annorlunda som ändå gör att den får en stark tvåa av mig.
metfrost
2010-07-20
Väldigt speciell film men Robert Pattinson är helt enorm!!! :)
PålG
2010-07-15
Ett stort fett "va?". Smårolig på sina ställen.
ProtexBlue
2010-06-30
Nej denna funkade verkligen inte för mig.. Bara en tragisk och tråkig film...
pipesburg
2010-06-22
Mycket annorlunda det mesta jag sett ur samma genre tidigare. filmen handlar om mans väg ut ur en depression, Pattinsons rollfigur har en sådan deprimerande effekt på mig som person att jag knappt orkar mig igenom filmen. Höjdpunkterna står den den mycket "offentlighetsskygge" kompisen för. på gränsen mellan 3-4, härligt manus och stundtals ohyggligt charmig.
darling
2010-02-20
En obehaglig och konstig huvudkaraktär är ibland lysande i en film. Dock behöver jag på något plan kunna relatera till någon av karaktärerna på något sätt. Istället finner jag mig totalt distansierad. Själva storyn är bra men och hade kunnat vara bättre förmedlad och därmed roligare. Jag hade inte kallat den här filmen för komedi, snarare en studie i självömkan. Vilket funkar till en viss grad.
nejmenhej
2009-12-30