Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2
av 5

House of Wax


Ett gäng kompisar på väg till en match i en liten stad råkar stöta på några skumma bröder. Bröderna har ett museum - House Of Wax - där förbipassande människor "råkat" bli vaxdockor. Nu måste gänget hitta en väg ut...


Originaltitel House of Wax
Regissör Jaume Collet-Serra
Manus Charles Belden, Chad Hayes
Genre Thriller, Skräck, 2000-tal
Skådespelare Elisha Cuthbert, Chad Michael Murray, Jared Padalecki, Paris Hilton, Brian Van Holt, Jon Abrahams, Emma Lung
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 4548
Filmnummer 29907

Recensioner

Skapad 2019-10-23 av cineasten89
Jaha, nu tänker man - ännu en skräckfilm, ännu en nyinspelning. Men att bara se Paris Hilton är faktiskt värt biljettpengarna. Annars uppfyller denna skräckfilm alla kriterier för en sådan sk...   Läs mer »

Kommentarer


haajen
2019-12-26
Den här filmen har verkligen växt hos mig, hatade den till en början men nu gillar jag den skarpt. Smartare än den ger sken av att vara och den är SÅ snygg, filmens klimax är helt suveränt. En av bästa slasherfilmerna i modern tid.
LenWidleheyt
2018-03-27
Wow, sjuuukt underskattad! En slasher helt enkelt, och en väl genomförd sådan. Paris Hilton är snygg och får så lite plats att hon inte stör.
Rai
2017-09-13
Fång film, men underhållande om man bara vill slötitta på något annat...
Stygga-Vargen
2016-10-03
Väldigt bra, spännande och välgjord film med bra skådespelare (bortsett från Paris Hilton) och ett surrealistiskt slut. Svag 5:a.
Stygga-Vargen
2016-10-03
Väldigt bra, spännande och välgjord film med bra skådespelare (bortsett från Paris Hilton) och ett surrealistiskt slut. Svag 5:a.
Bumbi78
2015-06-29
En av Collet-Serra´s första filmer och det märks att han kunde sitt hantverk redan för tio år sen. Jag gillar den här snygga skräckisen och efter en omtitt låter jag den svaga 4:an bestå. Stiligt, småcreepy och en del sköna effekter.
FUR
2015-06-15
Nästan OK, ju.
picklessmulan
2014-12-24
Håller med karlmats! Oväntat bra film. Trots att jag är svag för genren så väntade jag mig inte en så pass bra produktion. Fotot är mycket bra och staden är fantastiskt uppbygd. Musiken rockar rejält. Kan tycka att vissa skådisar inte platsar medans andra gör ett bra jobb. Lite luckor i Manus där man kunnat få veta mer om karaktärerna och ta bort lite slashing. Men överlag en Bra film. Det slutar på en Stark 3a
Krille80
2014-12-14
Filmen har bara en tillgång och det är Elisha Cuthbert, dels för att hon faktiskt kan agera och dels för hennes attraktiva yttre. I övrigt är detta ännu ett exempel på dagens avsmakliga utspel i den mainstreema skräckgenren med så mycket visuellt äckel som möjligt. Sedan är ju USA:s största idiot, Paris Hilton, med vilket drar ner betyget. 1+
karlmats
2014-09-01
Med Paris Hilton i rollistan och en uträknad 1a så länge jag kan komma ihåg måste jag säga att förväntningarna var onormalt låga på den här rullen. Det visade sig vara en missräkning, här har vi en välgjord slasher-film gone crazy bananas ju längre den tickar på. Paris själv är inte med så mycket men det finns ju ändå en viss hatkärlek där (lite som med Rob Schneider). Effekterna är snygga och nog fan sitter man där på helspänn och undrar om man ska få gå hem med bruna byxor efteråt. Avslutningen är en fröjd att beskåda och trots alla idiotiska beslut som de här korkade ungdomarna fattar blir jag intresserad av deras öde. Storyn och baddingarna i den är bra uppfuckade, jag gillar inte skräck men jag gillar det här, åtminstone tillräckligt mycket för att vilja belöna med en av de mest oväntade 3orna på länge. Stundtals rätt slafsig också.
Visa äldre kommentarer »