1.7
1.7
House of the Rising Sun
Ray är en före detta polis som suttit inne efter en muthärva och som nu istället arbetar som utkastare för strippklubben "House of the Rising Sun". På halloween blir strippklubben rånad och maffiabossens/ägarens son blir ihjälskjuten. Ray måste nu gå till botten med rånet eftersom både maffian och polisen börjar närma sig honom.

Originaltitel | House of the Rising Sun |
Regissör | Brian A Miller |
Manus | Brian A Miller, Chuck Hustmyre |
Genre | Kriminalare, Drama, Action, Thriller, 2010-tal |
Skådespelare | Danny Trejo, Amy Smart, Dominic Purcell, Craig Fairbrass, Dave Bautista, Ambyr Childers, Brian Vander Ark, Debra Harrison-Lowe |
Jo jag tackar. Tuffe Trejo är med i sammanlagt 3 minuter och denne Bautista ser ut och agerar som en grottman. Stentrist "action" och bedrövligt soundtrack.
Fruktansvärt soundtrack.
Dålig, hade låga förväntingar trodde den skulle vara urusel men inte fullt så dålig som väntat.
Fan detta var riktigt bra! Gangster krig och snut korruption i ett kallt och snö indränkt usa=Blev satans bra kombination..Sen var Bautista grym som skådespelare! Hoppas det blir flera sånna hära roller för honom.
Mer Trejo!!
väldigt spännande
Bättre en vad jag förvänta mig faktiskt.
Baptista lyckas endå leva sig in lite i rollen och floppar inte så det är ju ett litet +
Hade dock velat att den va lite längre.
Efter att jag läst de föregående kommentarerna förväntade jag mig inte mycket av House of the Rising Sun, men blev positivt överraskad och den får 3+ av mig
Bautista suger ju. Filmen var dock lite mindre dålig än förväntat, men jag trodde Amy Smart hade lite bättre 'karriär'.