House of Fury

En f.d. hemlig agent, Siu-Bo, lever ett förhållandevis lugnt liv som kiropraktor och ensamstående far till två ungdomar. Plötsligt en dag hinner hans förflutna upp honom. En gammal fiende dyker upp och tar Siu-Bo till fånga för att pressa honom på information. Det är nu upp till Siu-Bos avkommor att rädda honom.

Originaltitel Jing mo gaa ting
Regissör Stephen Fung
Manus Stephen Fung, Lo Yiu-Fai
Genre 2000-tal, Action, Komedi
Skådespelare Michael Wong (I), Anthony Wong Chau-sang, Stephen Fung, Daniel Wu, Charlene Choi, Gillian Chung

Zebulonm
2018-07-15
En riktigt bra actionkomedi...
IshethZenunim
2012-04-08
monodrive: Det är typiskt för den här typen av filmer. I Hong Kongfilmer är det inte ovanligt att man blandar seriösa teman med hejdlös humor.
Hjerne
2005-12-09
Snygga fightscener. Charmig story. Uppenbart slut. Precis som man kan förvänta sig helt enkelt.
monodrive
2005-09-29
Jag tyckte att den var riktigt dålig. Kändes som en kinesisk Jean Claude van Damme-film. Inget djup, bara yta. Svårplacerad dessutom, visste inte riktigt om det var en komedi eller om den faktiskt var seriös i vissa scener.
Phobic
2005-09-24
Riktigt bra hongkong-action med många roliga inslag :) Bra att den visades här på Fantastisk Filmfestival i Lund!
Dr.Kosmos
2005-08-28
En lustig film med hongkong action som inriktning. många roliga inslag som kriget vid matbordet, tycker den träffar rätt på många punkter och förtjänar sin fyra.
yidaki
2005-08-22
bra film, men man sitter och väntar på ett klimax som aldrig kommer. mer drama än kung fu.