Hundpensionatet

Två föräldralösa tonårssyskon, Andi och Dave, tar hand om nio övergivna gatuhundar. Tillsammans checkar de in och bosätter sig på ett nedlagt hotell.

Originaltitel Hotel for Dogs
Regissör Thor Freudenthal
Manus Jeff Lowell, Robert Schooley, Mark McCorkle
Genre Komedi, 2000-tal
Skådespelare Emma Roberts, Jake T Austin, Kyla Pratt, Lisa Kudrow, Kevin Dillon, Don Cheadle, Johnny Simmons, Troy Gentile, Ajay Naidu, Eric Edelstein, Robinne Lee, Yvette Nicole Brown, Maximiliano Hernández, Andre Ware, Jonathan Klein

Skapad 2019-12-03 av pooptroop
Jag gillar filmer där djur har stora roller. Detta är någorlunda känt nu. Men visst har man blivit besviken på just sådana filmer. Som exempelvis chihuahuafilmen eller Katten Gustaf. Så hur kla...   Läs mer »

Skapad 2019-11-19 av sethgecko
Andi (Emma Roberts) och Bruce (Jake T. Austin) är två föräldralösa syskon som försöker skaffa extrapengar genom att blåsa pantbanker och lite andra suspekta sätt. De har tillsammans en liten ...   Läs mer »

nestle
2014-06-17
Haha skäms lite för det här betyget men tyckte att det här var en riktig feel-good film. Nipp3 hade ju aldrig satt ett så högt betyg på en sån här film, men men.
Bomkia
2013-12-27
Tröttsam barnfilm som undviker 1an främst för att hundarna iaf inte börjar prata. 2-
RunRiot
2013-11-24
Platt och ytligt när det hade kunnat bli så bra. Okej skådisar och söta hundar ger ett okej betyg, men manuset hade kunnat ses över ett antal gånger.
Annaa
2012-05-17
Nog en film för lite yngre, lite töntig . Dock hade den sina stunder, och var rätt underhållnade. Dessutom kan jag inte göra annat än älska Emma Roberts, förstår dock inte varför hon tacka ja till den här rollen. Allt kändes lite "disney".
aronsoderlind
2010-08-06
okej ändå
Hanna-Kari
2010-07-28
Gääsp..jag ger filmen en överfylld hundbajspåse i betyg he he
ceriol
2010-03-25
Rek 5:a? Wtf?

2009-11-12
Så töntig att jag nästan kräktes.
torbehn
2009-09-26
Har inget emot genren, men det här var bara för dåligt.. nej och nej.
vizii
2009-09-22
Charmig film på något sätt eller är det bara för att Emma Roberts spelar huvudrollen. ja vet inte +3