1.9
1.9
Hot Moves

Fyra killar startar en pakt - alla ska få ligga innan sommaren är slut.
Originaltitel | Hot Moves |
Regissör | Jim Sotos |
Manus | Peter Foldy, Larry Anderson |
Genre | Komedi, 80-tal |
Skådespelare | Michael Zorek, Adam Silbar, Jeff Fishman, Johnny Timko, Deborah Richter, Monique Gabrielle, Gayle Gannes, Tami Holbrook, Jill Schoelen |
En viss 80-talscharm och lite tuttar hjälper inte för att rädda detta dravel till en tvåa. Inte ens det faktum att filmen är rätt så lugn och sansad (till skillnad från den obehagligt hysteriska aura som brukar omge dylik highschool-dynga) hjälper till. Detta är skit. Ren skit. (3-/15)
Ibland hittar men små guldkorn i vissa genrer och jag är ständigt på jakt efter dom. En av många föregångare till American pie och, ja det går ut på att pippa. Enkelt och anspråkslöst och det gillar jag. Många roliga situationer och gillar du denna typen av film bör du inte bli besviken. Introt är 5 minuter långt och eftertexten är minst lika lång, utfyllnad kanske?! =)
American Pie´s föregångare kanske? Handling skapad för att klämma in så många sexrelaterade situationer som möjligt och bröst i synnerhet. På 80-talet kunde dock sånt här serveras med en annan och lättsammare ton vilket lätt fick passera. Den här tyckte jag var riktigt hyfsad och det märks att de hade väldigt kul på inspelningen.
fan vad bra den här var när man var en hormonstinn liten grabb
Typisk sexfixerad tonårskomedi.