Hot Girls Wanted

Fler och fler amerikanska tjejer söker sig till porrbranschen så fort de gått ut high school. Den här dokumentärfilmen följer några unga kvinnor, ivriga att lämna småstadslivet i jakt på frihet och berömmelse.

Originaltitel Hot Girls Wanted
Regissör Jill Bauer, Ronna Gradus
Manus Brittany Huckabee
Genre Dokumentär, 2010-tal

2018-11-12
Väldigt bra och välgjord dokumentär!
Starkbröl
2017-10-28
Intressantare än "After porn ends" och något mer moraliserande, men inte så det stör. I det stora hela bra och tankeväckande och sevärt.
Howler19
2016-01-15
De jag lider med i det här sammanhanget är tjejernas anhöriga. Det måste vara förskräckligt att se någon man älskar sig besudla sig på det här sättet, och de bitarna i dokumentären är något som jag verkligen kan ta till mig. Men nu ligger ju det huvudsakliga fokuset på tjejerna. Jag förstår att filmen vill sälja in att det finns någon som behandlar dem illa, men det är alldeles uppenbart att de bara är offer för sin egen dumhet.
Asmorod
2015-11-30
Smärtsamt nyttig att se.
haajen
2015-07-30
Kalla mig naiv men vissa saker i den här filmen önskar jag att jag inte fick kännedom om, hade fan svårt att sova efter att ha sett den då där var delar som var minsta sagt upprörande. En viktig film att se och diskutera, som filmhantverk har den sina brister men det överser jag gärna med.
kakbakarn
2015-07-21
En nyttig inblick i en dassig men av förklarliga skäl oerhört populär värld (hos framförallt konsumenterna) som förtjänstfullt ändå inte vältrar sig i ångest och misär. Annars är det en ganska ointressant genomförd dokumentär, med störande saker som t ex smöriga radioballader och småsentimentalt pianoklinkande i bakgrunden varje gång man ska känna något som tittare. Man hade också kunna gå djupare pyskologiskt samt bredda perspektivet från de utövande tjejerna till att också inkludera till exempel pimparna, de manliga skådisarna eller porrkonsumenterna.
siggelund
2015-07-20
Ganska intressant inblick som helt och hållet fokuserar på tjejernas syn på det hela. Osentimentalt visas de olika vinklarna med nyhetens behag och glamour, problemen med äckelporr, problem med medicinska skador och problem med relationer med anhöriga. Det känns aldrig moraliserande. Bra gjort!
annihilat0r
2015-07-10
"Hot Girls Wanted" är en stark dokumentär om den sagolikt mörka värld vi lever i. Den ger en nära inblick i hur unga tjejer som arbetar med porr egentligen mår. Om hur de behandlas, om hur deras subjektiva resonemang ter sig. Ett stort fett mörker sprunget ur mäns mest ofrivilliga behov.
piik
2015-07-08
Mådde stundtals riktigt dåligt och tyckte synd om tjejerna. Bra dokumentär, den hade gärna fått vara längre och gått in djupare på porträtten av flickorna.
Supernaut
2015-06-27
Bra hantverk men bitvis tendentiös. Jag har inga problem med att en dokumentär har en väldigt tydlig synvinkel och driver en stark agenda, men gillar inte när det hymlas med och den framställer sig som objektivt undersökande. Sevärd men var beredd att se och läsa annat för att få en mindre vinklad bild.